Venlo in Business exposant Kasteeltuinen Arcen: Het ideale cadeau voor uw collega's

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2023Trakteer uw collega's op een ontspannen dagje uit in een groene omgeving. Het is een cadeau waarvan uw collega's ontspannen, opladen en inspiratie opdoen. Door het geven van het ideale cadeau, laat u uw collega's gewaardeerd voelen.

De voordelen van het ideale cadeau

Het uitje naar het mooiste bloemen- en plantenpark is uiteraard een welkome verrassing voor de ontvanger, maar doet hem als collega ook goed voor de organisatie waarin hij werkt. Het doet een mens namelijk altijd goed om even af te schakelen en tot rust te komen in het groen om zo weer bomvol met energie te komen! Verras uw collega's met bedrijfstickets van Kasteeltuinen Arcen en ze zijn eerder bereid om dat stapje extra te zetten.

De groene omgeving

Kasteeltuinen Arcen beschikt over tientallen unieke tuinen en een zeventiende-eeuws kasteel, maar is meer dan alleen de mooiste flora en fauna. Er is van alles te beleven voor een heerlijk dagje uit. Bezoek een van de meerdere evenementen, wandel op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in een van de horecagelegenheden. Kinderen gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, slaan een balletje op de mini-golfbaan, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide. Het is dan ook niet voor niets dat Kasteeltuinen Arcen al jaren op rij verkozen is tot leukste uitje van Limburg door de ANWB-Eropuit en in 2022 goud behaalde! Het is er natuurlijk genieten en een ware traktatie voor uw collega's.

Korting

Kasteeltuinen Arcen biedt aantrekkelijke korting voor bedrijven om zeer voordelige entreetickets aan te bieden voor uw collega's en medewerkers.


Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met onze afdeling Sales & Reserveringen via reserveringen@kasteeltuinen.nl of bezoek onze website www.kasteeltuinen.nl

 

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by