De Stijl Van: Kim van Kessel, Kim & Co

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2023


Kim in één van haar dagelijkse outfits

In de rubriek 'De Stijl Van' wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg gekleed door de Fashion Guides van modezaak Jansen-Noy. Ditmaal is Kim van Kessel van Kim & Co interieurarchitectuur aan de beurt.

Fotografie: Laurens Eggen


Kim van Kessel runt samen met haar compagnon het bedrijf Kim & Co voor interieurarchitectuur en -styling. Haar kledingstijl is qua items en kleuren zeer gevarieerd. "Wat ik precies draag, hangt mede af van de klanten die ik die dag bezoek. De ene keer ga ik voor een nette look en combineer ik een blouse met een pantalon en hakken. De andere keer kies ik voor stoer met een leren jas, jeans en sneakers of een jumpsuit. Ik zorg er altijd voor dat mijn bril matcht met mijn kleding. Ook vind ik het belangrijk dat ik er verzorgd uitzie, want ik ben immers een van de visitekaartjes van het bedrijf."

Fashion Guide Truus koos voor Kim drie zeer verschillende outfits uit. "Dat past bij het vakgebied van Kim, dat heel gevarieerd en creatief is. Ook zie je bij elke outfit een aantal modetrends van nu terug."
Outfit 1: Linnen pak

De eerste outfit bestaat uit een oversized linnen pak. "Netjes, maar nonchalant", licht Truus toe. "Broeken mogen wat langer zijn en op de schoen vallen." De groene tanktop, wit met groene sneakers, de omgeslagen mouwen en het neongroene tasje geven het geheel een sportief accent. Truus: "De kleur van het pak is redelijk rustig, maar door de accenten in verschillende tinten groen wordt het naast sportief ook wat spannender. De kleur van de tanktop komt terug in de voering van de mouw. Het jasje kun je eveneens op een jeans dragen. Wil je het wat zakelijker maken, dan combineer je het pak met een blouse en hakken." Kim heeft voor de perfecte match een bril met groentinten meegenomen. Ze moet even wennen aan de wijdvallende stof, "maar het pak en de kleur staan me erg goed."

 

Outfit 2: Roze- en florale motieven

De tweede set bedraagt een oudroze blouse met een florale print in roze, geel, ecru en zwart. Eronder draagt Kim een ecrukleurige coltrui met verticale roze banen. De plissérok met verticale stroken in verschillende kleuren en de fuchsia roze loafers met spitse neus maken het geheel af. Truus: "De kleuren in de blouse en de rok maken dat je deze met kledingstukken in verschillende kleuren kunt combineren. Natuurlijk kun je de rok onder een effen shirt dragen, maar dit maakt het net wat spannender." Kim draagt zelden rokken, maar vindt de verschillende kleuren wel heel mooi. "Al was ik dan zelf inderdaad eerder voor veilig gegaan door de blouse te combineren met een broek in bijvoorbeeld zwart, geel of ecru."


Outfit 3: Indiase invloeden

Indiase invloeden domineren de derde outfit. Truus koos voor Kim een wijde, linnen blouse in ecru en een jeans in dezelfde kleur met omgeslagen broekspijpen. Eyecatchers zijn opnieuw de loafers en het handgemaakte gilet uit India met een geborduurd bloemen- en plantenmotief in groen, rood, roze en oranje. De kleuraccenten in het gilet, de loafers en het neonoranje tasje sluiten perfect op elkaar aan. Kim: "Dit is wederom een outfit die ik nooit zelf zou uitzoeken, maar het geheel is mooi en staat me goed. Ik vind het heel leuk om drie compleet verschillende outfits te dragen waarbij kleur de hoofdrol speelt. Ik heb zeker inspiratie opgedaan!"

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by