Venlo in Business legt nieuwe verbindingen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2023Op 9 maart jongstleden organiseerde Omzetters de tweede editie van beursconcept Venlo in Business in Van der Valk Hotel Venlo. 'Ondernemers ontmoeten' stond centraal en dat gebeurde van het begin tot het eind. Een korte terugblik.

Kick-off

"We willen de deelnemers aan onze beursconcepten met elkaar, én met de bezoekers, in verbinding brengen", vertelt Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters. "Dat start al bij de kick-off voor exposanten die we enkele weken voor de beurs organiseren. Tijdens deze avond, die plaatsvond op 2 februari, hadden we Han Leenhouts bereid gevonden om onze standhouders met een prikkelende presentatie voor te bereiden op de beurs. Mooi om te zien dat op deze kick-off al direct waardevolle contacten (en business) tussen de exposanten ontstonden. Zichtbaarheid creëren met een beurs is natuurlijk altijd goed, maar laten we ook eerlijk zijn, het is prettig als er ook 'handel' uitkomt."

Erwin Boom opent beurs

Op de beursdag wisselden de programmaonderdelen zich ook dit jaar in hoog tempo af. Wethouder Erwin Boom van de Gemeente Venlo opende de beurs met verve voor de exposanten en wees op het belang en de kracht van de regionale Venlose mkb-ondernemer. Na de opening konden exposanten nader kennis met elkaar maken middels het onderdeel 'En Route'. Ondernemers ontmoeten dus, en dat gebeurde met een hoge intensiteit en veel gelach.Beursvloer, lezingen en borrel

Om 16:00 uur opende de beurs voor bezoekers en konden ondernemers en professionals uit de Noord-Limburg kennismaken en netwerken met de vijftig exposanten op de (uitverkochte) beursvloer. In het auditorium werden lezingen georganiseerd door partners Bol Adviseurs en Gemeente Venlo / MKB-Limburg. De beursdag werd afgesloten met een netwerkborrel voor exposanten en bezoekers in een bomvolle bar Ello.

Druk voorjaar

Het was een druk voorjaar voor Omzetters. Het door het Venrayse bedrijf ontwikkelde beursconcept vindt inmiddels plaats in drie regio's: Venray, Venlo en Peelland (Deurne-Asten-Someren). Deze laatste is de meest recente variant en vond succesvol plaats op 30 maart in Deurne. In januari organiseerde Hoelen voor de tweede keer Bouwdiner Brabant, tevens een eigen concept specifiek voor de Brabantse bouwwereld. Het najaar staat in het teken van Venray Big Business (editie 3) in de Schouwburg Venray op 21 september en wederom Bouwdiner Brabant, eveneens editie 3, op 21 november met dit keer als locatie Van der Valk Hotel Eindhoven. "In 2024 zullen we ons beursconcept in nog een nieuwe regio uitrollen, de voorbereidingen hierop zijn reeds in volle gang", besluit Robert.

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by