Beleef Bospop in luxe op het all-in Bospop Upstairs Skydeck

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2023

Op 7, 8 en 9 juli 2023 is het eindelijk weer tijd om heerlijk ongedwongen te genieten van Bospop in Weert. Een vast onderdeel van het bekende muziekfestival is het all-inclusive Upstairs Skydeck, een prachtige plek om in stijl het festival te beleven. Of je nu op zoek bent naar een luxere festivalervaring, je met klanten een heerlijke dag wilt beleven of een plek zoekt om laagdrempelig zakelijke contacten te leggen: op het Skydeck word je op je wenken bediend.

Fotografie: Bart Heemskerk
 

Dichtbij parkeren op de VIP-parking, droog staan bij slecht weer, all-inclusive eten en drinken op het Upstairs Skydeck en een fenomenaal uitzicht over het Bospopterrein en de mainstage. Klinkt goed? Al deze zaken zitten in het arrangement als je een Skydeck-ticket voor Bospop 2023 koopt. Bovendien is het Skydeck een prima plek om het festival samen met zakelijke relaties te beleven.

BOSPOP-ERVARING OP TOPNIVEAU

Met een Skydeck-pakket wordt jouw dag of weekend op het Bospopterrein tot in de puntjes verzorgd. Je parkeert natuurlijk dichtbij het festivalterrein op onze VIP-parkeerplaats, waarna onze vrijwilligers je graag de weg wijzen naar het exclusieve Upstairs Skydeck aan de zijkant van het festivalterrein. Vanaf het Skydeck heb je perfect uitzicht op het festivalterrein en daarmee ook de mainstage. De drankjes en het eten bij het Skydeck zijn bij de prijs inbegrepen; van bier, fris en goede wijn tot de lekkerste koffies van onze barista's. Verder geniet je er de hele dag van heerlijke hapjes en de smakelijke gerechten van onze Upstairs Skydeck-cateraar. Uiteraard kun je met je Skydeck-polsbandje ook de rest van het festivalterrein bezoeken. Heb je een leuke act op onze tentstage of op ons extra podium in de 24-uurs tent op het oog? Ook daar ben je maar een korte wandeling van verwijderd.

Daarnaast is het mogelijk het zakelijke met het aangename te combineren. Ontmoet zakelijke relaties in gemoedelijke sfeer en geniet samen van de unieke optredens die Bospop te bieden heeft. Met onder andere Simply Red, Rag'n'Bone Man, Clouseau, +LIVE+, Nile Rodgers, Zucchero en Joe Bonamassa heeft de Bospop-organisatie ook dit jaar weer artiesten van hoogstaand niveau naar Weert weten te halen.



BOSPOP EEN RIJKE HISTORIE

Bospop is een ouderwets gezellig poprockfestival dat in 2023 voor de 41ste keer plaatsvindt op 7, 8 en 9 juli. Wat in 1980 begon als een kleinschalig festival voor met name regionale amateurbands op een doe-het-zelf podium, is inmiddels uitgegroeid tot een muziekspektakel met bands van internationale allure dat een vaste plaats op de Nederlandse festivalkalender heeft verworven. Met een goede line-up op drie podia, een sfeervol en ruim opgezet festivalterrein, een gezellige camping, een 24-uurs feesttent en het prachtige Upstairs Skydeck voor de zakelijke muziekliefhebber of de festivalbezoeker die graag een luxere beleving heeft, spreken we over een heel complete festivalbeleving.

WIL JE ER OOK BIJ ZIJN?

Kijk dan snel op www.bospop.nl/skydeck voor meer informatie.
 

Interesse in sponsoren van Bospop? Kijk dan op www.bospop.nl/informatie/ sponsoren of stuur een mail naar sponsoring@bospop.nl.
 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by