Geslaagde eerste editie Noord-Limburg Business Golf Challenge

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2023


 

Donderdag 29 juni 2023 organiseerde Noord-Limburg Business samen met Golfbaan de Golfhorst de Noord-Limburg Business Golf Challenge 2023. 

Fotografie: Ania Liesting

Diverse deelnemende teams uit het bedrijfsleven streden om de felbegeerde prijzen die te winnen waren. Tussen het spelen van de holes door werd er per flight een mini-workshop met roofvogels gehouden, verzorgd door De Havikshoeve. Deze verrassende onderbreking werd door alle golfers geweldig ontvangen en zorgde voor leuke gesprekstof en sterke verhalen op het terras na afloop van de golfronde. Het gingen dus even niet alleen over golf, maar ook over andere birdies en eagles.


Tijdens de wedstrijd werd er een lichte business lunch op het terras geserveerd en de Challenge werd afgesloten met een borrel waarbij alle gelegenheid was om te netwerken. Na de prijsuitreiking kon iedereen genieten van een heerlijke luxe tapas barbecue.
De prijzen:

-    Beste flight bij de roofvogel workshop: Bouwbedrijf Bert Stamfort (vier entreekaarten Limburgs Museum)


-    Neary dames en heren: Bart Sanders, Golfclub de Berckt Baarlo (MINI Cabrio weekend De Maassche Venlo)


-    Longest Dames: Lucciëne Mulders, Mulders Metaal op Maat (fles Disaronno en twee entreekaarten Limburgs Museum)


-    Longest Heren: Pieter Ebus, Ebus & Hutjens Insurance (fles Disaronno en twee entreekaarten Limburgs Museum)


-    1ste Texas Scramble wedstrijd: Culinary Taste Carrier Systems en True Spices (interview in Noord-Limburg Business t.w.v. € 1.650)


-    2de Texas Scramble wedstrijd: Bouwbedrijf Bert Stamfort (deelname voor vier personen aan de Jubileum Finals op Golfbaan de Swinkelsche)



-    3de Texas Scramble wedstrijd: Ebus & Hutjens Insurance (hole sponsor op de Golfhorst, bord op hole 10)


We kunnen terugkijken op een geweldige dag en de eerste aanmeldingen voor volgend jaar zijn al binnen. Iedereen bedankt voor de deelname en natuurlijk ook grote dank aan het personeel van de Golfhorst voor de geweldige service en gastvrijheid.

delen:

Noord-Limburg Business nr 3 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by