BS Morgen: Happy Work, Happy People, Happy Life

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2023

Fotografie: Ania Liesting

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren. Juist daarom moeten we ook het intermenselijke, de dynamiek van dialoog, ervaringen delen, samenwerken, elkaar inspireren en helpen, niet verliezen. In werk en privé! Dit is namelijk de kracht die we nodig hebben om te komen tot nieuwe inzichten en te groeien als mens, ondernemer, medewerker en organisatie!


Als ik om me heen kijk, zie ik dat veel ondernemers meer bezig zijn met overleven dan met ondernemen. Er wordt te weinig vertraagd, gespiegeld en gedeeld, in werk en privé. Dat is jammer, want daar kun je enorm van leren. Het is bijvoorbeeld goed om vanuit je passie te ondernemen, maar je moet ook lef tonen. Uit je comfortzone durven te komen. En durf te mislukken, want dan pas kun je slagen. Dit zijn een paar lessen die ik in 38 jaar ondernemen heb geleerd, waarbij steun vanuit het thuisfront onontbeerlijk was en is! Mijn vrouw Lea is altijd naast mij blijven staan en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

STA DERHALVE EENS EVEN STIL BIJ JEZELF

En maak samen met ondernemers, medewerkers en organisaties de reis naar morgen! De weg naar persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed. Door als mens verbindingen aan te gaan en open te staan voor anderen en positieve veranderingen, om deze vervolgens duurzaam in mens, organisatie en maatschappij te verankeren. Op weg naar een betere wereld, de wereld van morgen!

Als verbinder, organisator en moderator van ondernemersnetwerk BS Morgen en Meet&Match Netwerkevents doe ik dit in een open en prettige sfeer waar ik graag impact maak door te verbinden, mensen samen te laten werken, te inspireren en te ontwikkelen.

Samen op weg naar Happy Work, Happy People en Happy life!

René Luijten, bedenker en organisator van BS Morgen en Meet & Match Netwerkevents

Bekijk het ondernemersverhaal: www.reneluijten.nl

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 3 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by