My35: Werken aan een fit en pijnvrij leven

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2023

Bewegen is een essentiële verrichting voor iedereen die onafhankelijk wil blijven leven. Het is daarom van groot belang dat ouderen en jongeren zich goed en gemakkelijk kunnen verplaatsen. Bewegen en mobiliteit zorgt er ook voor dat de mens fit en actief blijft. Onafhankelijkheid zorgt voor nieuwe energie. De medewerkers van My35' hebben als doelstelling om ouderen en jongeren zo lang mogelijk en op een veilige, comfortabele en onafhankelijke manier te laten voortbewegen.


Mobility-oefeningen

Om te kunnen blijven bewegen, zijn goede mobiliteit en flexibiliteit essentieel. Daarom biedt My35' niet alleen de Milon Cirkel aan, maar sinds kort ook mobility-oefeningen die de mobiliteit van ouderen en jongeren bevorderen. Dit gebeurt uiteraard door een erkende mobility-trainer. Mede dankzij diens kennis en optimale begeleiding hebben we al een aantal leden kunnen helpen naar een fit en pijnvrij leven.

Mooi begin

Op sommige My35' locaties maken we ook gebruik van speciale 'beweeglijkheidstoestellen' en 'bindweefselrollers', want in ons tienjarige bestaan hebben wij inmiddels ervaren dat onze leden heel snel soepeler, leniger en dus beweeglijker worden. Dit is voor velen een mooi begin en het geeft energie om door te blijven gaan; op naar hun volgende doel, of juist genieten van het doel wat ze gerealiseerd hebben.

Jeremy Sabono is mede-eigenaar van My35' Reuver, Milon-deskundige en leefstijladviseur.

www.my35.nl
 

delen:

Noord-Limburg Business nr 3 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by