Together-business: Al vijf jaar elke dag een feestje

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2023

Together-business viert een belangrijke mijlpaal: het vijfjarig jubileum. Wat begon als een bescheiden onderneming, opgestart vanuit de keukentafel met slechts één laptop, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bloeiende organisatie die bekend staat om zijn persoonlijke benadering en professionele aanpak, waarin elk bedrijf zich thuis voelt.


"Toen we onze reis begonnen, hadden we één visie: het creëren van een bedrijf dat mensen en bedrijven helpt om beter en mooier voor de dag te komen", vertelt oprichter Arjen van Splunder. "Together-business biedt een breed scala aan diensten om onze klanten te ondersteunen op het gebied van branding, marketing en promotie. Denk hierbij aan het ontwerpen van huisstijlen en cam-pagnes, het personaliseren van kleding, het maken van belettering, banners, spandoeken én het leveren van promotionele artikelen, relatiegeschenken en kerst- en themapakketten. Zo helpen we bedrijven bij het creëren van een sterke visuele identiteit en het vergroten van hun zichtbaarheid in de markt en op de werkvloer."

Kerstpakketten

Eén van de meest populaire diensten is het zelf samenstellen van kerstpakketten. "Deze worden door onze relaties zorgvuldig samengesteld in onze ruime showroom. Die staat boordevol met hoogwaardige producten en gepersonaliseerde items, waardoor ze een uniek en waardevol geschenk vormen." Het blijft niet alleen bij kerstpakketten, voor elk idee heeft het bedrijf inmiddels een mooi concept, variërend van internetconcept tot een kerstevent op locatie. "De beleving van onze relatie staat hierbij altijd centraal. Wat ons onderscheidt en waarom we zo goed zijn in wat we doen, ligt in onze toewijding aan kwaliteit, creativiteit en klantgerichtheid. We streven ernaar om consistent hoogwaardige producten en diensten te leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten."

Langdurige relaties

Het gedreven team, bestaande uit Arjen en Miriam van Splunder en Marie-Jeanne Thijssen, blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de verschillende vakgebieden. "We gebruiken de nieuwste technieken om creatieve en effectieve oplossingen te bieden aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en klantgerichtheid. We luisteren naar de behoeften en doelstellingen van onze klanten en werken nauw met hen samen voor het beste resultaat. We geloven in open communicatie en streven naar langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip. Zo zien we onze klantenkring elk jaar weer groeien. Bij ons geldt: afspraak is afspraak."

Creativiteit

Een ander aspect dat het succes verklaart, is de flexibiliteit en creativiteit. "We begrijpen dat elke klant uniek is en zijn eigen specifieke vereisten heeft, hierbij is grootte van de organisatie van ondergeschikt belang. Ook met kleinere aantallen kunnen klanten bij ons terecht. Wij passen onze diensten aan, om aan de klantbehoeften te voldoen en streven naar een mooi totaalplaatje waarin logo, branding, kleding en (relatie)geschenken op elkaar zijn afgestemd."

Nieuwsgierig geworden? Maak een vrijblijvende afspraak en neem eens een kijkje in de bijzondere showroom. Graag gaan Arjen, Miriam en Marie-Jeanne jouw uitdagingen aan!

www.together-business.nl

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 3 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by