Zakenautotestdag Noord-Limburg Business: Algemene impressie

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2023


Foto: Ania Liesting
 

Elektrisch rijden wordt meer en meer de norm in automotive-land en alle bekende merken bieden meerdere elektrische modellen aan. Daarnaast maken steeds meer 'nieuwe' merken van elektrische mobiliteit hun entree op de Nederlandse markt. Dat was ook duidelijk te merken tijdens de zakenautotestdag van Noord-Limburg Business op donderdag 15 juni.


De hitte hield de testrijders deze dag gelukkig niet tegen. En met de op-en-top uitgeruste auto's van nu, met onder andere natuurlijk een prima werkende airco, was de felle zon sowieso geen belemmering om de zeven testauto's aan een uitgebreide proefrit te onderwerpen. Het assortiment bestond ditmaal overwegend uit volledig geëlektrificeerde auto's, waaronder het Chinese merk Hongqi dat sinds het najaar van 2022 in Nederland geïmporteerd wordt. Tesla en Polestar mogen inmiddels tot de bekende merken worden gerekend, net als de elektrische en plug-in hybride van respectievelijk Toyota en Lexus.

Na een goed verzorgde lunch bij Van der Valk Hotel Venlo maakte het gezelschap een tussenstop bij Graaf ter Horst, Landgoed Bleijenbeek en Hotel Asteria. Noord-Limburg Business kijkt samen met de dealers en de testrijders terug op een zeer geslaagde dag. In de testverslagen lees je terug hoe de auto's gepresteerd hebben.


Testrijders

- Bijenhotelkopen.nl - Bianca Pouw

- ZeroPlex - Ton van den Broek

- Aan de Molenberg - Daphne Schelbergen

- Adagium Corporate Finance - Jon Pieper

- Energiebehoud - Berend van Berkel

- Rechtshulp in Duitsland - Markus Matzkeit

- Bureau in Beeld - Karlien Verdijk

- Qwezz - Paul Engelen

- bodyLIFE - Jeroen Gerats


Dealers

- Mengelers Lexus Sittard: Bas Hubers

- Mengelers Automotive Venlo: Rob Tillmans

- Tesla Netherlands: Lynn Vievermans en Vincent Steeghs

- Polestar Automotive Netherlands: Max Verbrugge

- Hedin Automotive: Nic-Jan Aerts
 

delen:

Noord-Limburg Business nr 3 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by