Zakenautotestdag Noord-Limburg Business: Lexus RX450h + Plug-in

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2023



Dealer: Mengelers Lexus Sittard
Afgevaardigde tijdens de testdag: Bas Hubers

"De prestaties zijn top, je hebt geen moment het gevoel dat je in een auto van 2.000 kilo rijdt"


Berend van Berkel: “Ik vind dit een prachtige auto met een geweldige uitstraling. Het is volstrekt duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan de afwerking, alles klopt. Het interieur geeft je het gevoel alsof je je in een luxe kamer bevindt. De stoelen zijn heerlijk en de auto is zeer ruim. De prestaties zijn top, je hebt geen moment het gevoel dat je in een auto van 2.000 kilo rijdt, heerlijk om mee te cruisen. De Lexus is van zoveel gemakken voorzien dat het prettig is dat je sommige functies ook gewoon kunt uitschakelen. Wat ik opvallend vind? De mooie lijnen en chique afwerking. Niet goedkoop, maar zijn geld meer dan waard.”

Ton van den Broek: "Je ziet ze niet zo vaak op de weg, maar wat een luxe en klasse. Over de kwaliteit kan ik kort zijn; deze auto is met veel zorg gemaakt. Het interieur straalt rust uit. Het is een grote auto, maar als je rijdt voelt alles prettig compact. De Lexus rijdt super relaxed. Als je de hele dag elektrisch rijdt dan is zo’n hybride wel weer even lekker, niet alleen om te voelen, maar ook om te horen. Hij is niet goedkoop,
maar ik vind de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde.”

Daphne Schelbergen: “De auto heeft een luxe uitstraling met een bijpassend afwerkingsniveau. Lederen bekleding, ruim en duidelijk dashboard. Je voelt je één met de auto, ondanks de vele opties die je worden voorgeschoteld. De Lexus laat zich gemakkelijk sturen en ligt soepel op de weg. Ik vind een hybride persoonlijk erg fijn, want je hebt de zekerheid dat je verder kunt als de accu leeg is. Opvallend vond ik de kleine
draaicirkel. De Lexus biedt alle voordelen van een SUV, je zit bijvoorbeeld lekker hoog. De prijs is behoorlijk, dus dit is een auto voor een specifieke doelgroep.”

Jeroen Gerats: “Een bijzonder mooie en comfortabele auto. De afwerking is van de hoogste kwaliteit. Het geluid is extreem mooi, het lijkt wel een concertzaal op wielen. De auto biedt meer dan voldoende ruimte en het zitcomfort is luxe. De wegligging, de besturing, het motorvermogen; eigenlijk is alles formidabel, ook wanneer je je niet aan de snelheidslimieten houdt. Het head-up display is fijn, het maakt de auto helemaal compleet. De prijs-kwaliteitverhouding is oké, je krijgt heel veel auto met alle toeters en bellen voor een ton. Voor mij is de Lexus de verrassing van de dag.”



Specificaties

Merk: Lexus

Model: RX450h + Plug-in Hybrid

Uitvoering: President Line

Cilinderinhoud: 2.487 cm3

Vermogen: 309 pk

Transmissie en aantal versnellingen: Continu variabele transmissie

Verbruik: 6,6l/100km. Gecombineerd elektrisch/hybride 1,2l/100km

CO2-uitstoot: 26 g/km

Ledig gewicht: 2.085 kg

Gemonteerde opties: Metallic lak, elektrisch bedienbaar glazen panoramisch dak

Vanafprijs (incl. BTW): 84.995 euro

Prijs testauto (incl. BTW): 101.385 euro

Leasetarief vanaf (excl. BTW, 48 mnd., 20.000 km/jaar): 1.449 euro

 
delen:

Noord-Limburg Business nr 3 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by