BS Morgen Academy: Kennisnetwerk voor ondernemers van morgen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2023

Fotografie: Ania Liesting

Wij delen ervaringen die een belangrijke bron zijn van kennis waaruit zakelijk succes, persoonlijk geluk en maatschappelijke voorspoed voortkomt.


In het tempo van de hedendaagse innovatie vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring door kwalitatieve bijeenkomsten voor mkb-ondernemers van morgen te regisseren.

De wereld is voortdurend in beweging. Je omgeving verandert, je klanten veranderen en waarschijnlijk verander je zelf ook. Voor het voortbestaan van je bedrijf is het belangrijk om makkelijk en snel op deze veranderingen in te kunnen spelen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en past je bedrijf en je aanbod daarop aan. Kortom: je zorgt ervoor dat je als bedrijf, en als ondernemer, veerkrachtig en wendbaar bent. Maar hoe organiseer je dat? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers met je mee bewegen?

BS Morgen faciliteert in 2023 acht Academy meetings voor onze mkb-groep. We gaan back to business. Een moment van reflectie; waar kom je vandaan, waar sta je nu en wat heb je nodig om met de tijd mee te bewegen. Ondernemers van morgen volgen een jaar lang een kennisprogramma met experts en gaan tevens hun eigen ervaringen met elkaar delen! Een leerprogramma met handvatten om direct in de praktijk toe te passen.

BS Morgen gelooft dat ervaringen een belangrijke bron zijn van kennis waaruit zakelijk succes, persoonlijk geluk en maatschappelijke voorspoed voortkomt.

De Academy maakt onderdeel uit van Ondernemersnetwerk BS Morgen. Bekijk de agenda op: www.bsmorgenacademy.nl.


René Luijten Meetings & Events
Founder BS Morgen | passie voor onder-nemen | organisator | inspirator | modera-tor | sparring partner

Meer weten over de ondernemer van morgen? www.ondernemersvanmorgen.com.

 

Ervaring van Rob van Oene (Mifa): Leren door te sparren

"Ik bezoek de Academy en MKB Tafels van BS Morgen omdat deze mij de kans bieden om te sparren met personen in soortgelijke functies. Met andere CEO's en ondernemers kan ik gezamenlijke thema's en issues bespreken en worden zaken uit verschillende invalshoeken bekeken. Ik leer zo van anderen en verkrijg door de diversiteit van het netwerk nieuwe inzichten en tips."
 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by