De Stijl Van: Renate Barents, Supply Chain Valley

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2023



Renate in één van haar dagelijkse outfits


In de rubriek 'De Stijl Van' wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg gekleed door de Fashion Guides van modezaak Jansen-Noy. Ditmaal is Renate Barents van Supply Chain Valley aan de beurt.

Fotografie: Laurens Eggen
 

Renate is als marketing-, programma- en eventmanager verbonden aan Supply Chain Valley. Binnen deze organisatie werken bedrijven, kennisinstellingen en overheid in de (eu)regio Noord-Limburg samen aan projecten op het gebied van onder andere duurzaamheid, arbeidsmarkt, energietransitie, digitalisering, innovatie, infrastructuur en mobiliteit. Renate kiest altijd voor een nette outfit. "Wanneer ik op kantoor in Sevenum ben, zul je me niet snel in een t-shirt zien. Dan draag ik graag een jumpsuit, een pak van travelstof of ik combineer een spijkerbroek met een colbertjasje. Hakken en sneakers wissel ik af. Tijdens onze evenementen kies ik voor een pak of een jurk met daaronder een hak. Ik merk bij mezelf dat ik vrij stijlvast ben. Ik ben dan ook erg benieuwd wat voor inspiratie de fotoshoot mij gaat geven."

Fashion Guides Truus en Selina zochten voor Renate drie verschillende outfits uit. In de drie verschillende stijlen komen bovendien de trends van nu goed naar voren.



Outfit 1: Driedelig pak

De eerste outfit bestaat uit een driedelig grijs pak - inclusief een gilet - met een donkergele krijtstreep. Het jasje heeft een dubbele rij zwarte knopen. Eronder draagt Renate sneakers bedekt met zilveren glitters en een dikke, witte zool. Extra details zijn het goudkleurige kettinkje en de volumineuze, leren handtas. "Dit najaar staat in het teken van cleane looks en rustige prints", vertelt Fashion Guide Selina. "Het pak is zakelijk, maar ook stoer dankzij de oversized pasvorm. De wijd uitlopende broek met brede zakken doet denken aan een cargobroek." Renate is blij met de outfit. "Het gilet vind ik erg leuk en de sneakers zitten fijn. De tas is opvallend. Zelf zou ik het combineren met een zwarte puntlaars voor iets meer lengte."


Outfit 2: Casual in cargo

De cargostijl komt ook in de tweede look naar voren. Renate draagt een donkerblauwe cargorok met een brede riem met vierkante gesp. De stof van de ruimvallende, gebreide trui loopt via de achterzijde in twee schuine, brede banen naar de taille. De zwarte, hoge laarzen met platte hak lopen aan de voorzijde door tot over de knie. Selina: "Waar de trui een vrouwelijke touch aan de outfit geeft, zorgen de laarzen juist voor een stoer accent." "Wederom een leuke outfit", knikt Renate tevreden.



Outfit 3: Wijd silhouet

De derde outfit is ideaal voor een feestelijke gelegenheid. De zwarte jurk heeft een groene vogelprint en halflange pofmouwen. Eronder draagt Renate een leren instaplaars met hoge hak. Het zwarte tasje maakt het geheel af. "Wijd is nog steeds de trend", licht Selina toe. "Deze outfit laat zien dat een wijd silhouet ook heel vrouwelijk kan zijn, zeker in combinatie met de hak." "Dit zou ik niet zo snel uit het rek trekken", zegt Renate eerlijk, "maar de kleuren staan me erg goed. Ik heb zeker nieuwe inspiratie opgedaan!"

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by