Greenport Center Sevenum: De verrassende en innovatieve locatie in de regio Venlo

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2023

Vergaderen, brainstormen of een boardmeeting houden? Dan zit je goed bij Greenport Center Sevenum. Hier is alles nét even anders: geen standaard meetingrooms, geen standaard inrichting en al zeker geen standaard service. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen!


De groene banieren zie je al van verre staan en wijzen je de weg naar de entree van Greenport Center Sevenum. Wat meteen opvalt, is de ruimte. Niet alleen het ruime parkeerterrein met gratis parkeerplekken voor de vergadergasten, maar ook de locatie zelf. Aangekomen in de ruime lounge op de 1e verdieping is deze verrassend: ingericht met oog voor details, modern met veel groen en gezellige zitjes. Zeer uitnodigend om hier tussen de planten op comfortabele bankjes eerst even te starten met een goede kop koffie. Door de gezellige inrichting voel je je hier meteen thuis en dit nodigt uit om alvast de laptop uit de tas te pakken en de mail door te lezen, of nog even de presentatie door te nemen. Door het hoge plafond en de vele ramen oogt deze hele verdieping verrassend groot, terwijl het een kleinschalige locatie betreft. Aan creativiteit is hier zeker geen gebrek en dat inspireert ook tijdens jouw meeting.

De gastvrijheid wordt nog eens versterkt door de gastvrije meeting host Aleksandra, die je een warm welkomgevoel geeft. Zij zorgt ervoor dat het de vergadergasten aan niets ontbreekt en zet op verzoek een lekkere cappuccino. Hartige en zoete snacks zijn beschikbaar om het energieniveau op te krikken tussen de meetings door. Zo is alles erop gericht om de meeting zo goed en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.Moderne zalen

Meteen vanuit de lounge zijn de vijf meeting rooms bereikbaar. Vergaderen met een kleine gezelschap van twee tot twaalf personen? Geen probleem, deze locatie biedt mogelijkheden voor alle kleinere groepsbijeenkomsten. De zalen zijn compleet ingericht met een vaste tafel, luxe businessstoelen, flipover, een eigen Nespresso-apparaat en een koelkastje met water en frisdrank. Daarbij is er veel direct daglicht in dit open en overzichtelijke vergadercentrum waar je alles bij de hand hebt.

De zalen variëren in afmeting van 15 tot 32 m2. Zoek je meerdere subruimtes om in deelgroepen te werken of te brainstormen, dan is het ook mogelijk om de gehele verdieping exclusief af te huren. Alle ruimtes gecombineerd kun je hier met een gezelschap tot veertig personen terecht en heb je alle ruimte voor de eigen groep. De vier- of acht-uurs arrangementen die je hier boekt, zijn inclusief een lekkere en gezonde lunch. Aanvullende audiovisuele middelen zijn te regelen. Deze locatie gaat je gegarandeerd verrassen!

Werkplekken

De ruime lounge met diverse zitjes biedt ook werkplekken aan de ronde tafels met fluwelen stoelen. Hier zit je lekker centraal, met koffie onder handbereik en uiteraard razendsnelle, gratis WiFi. Deze werkplekken zijn voor een halve of een hele dag te huur middels dagpassen. Wel altijd even reserveren van tevoren om zeker te zijn van een plekje.

www.greenportcenter.nl
 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by