Venray Big Business Special: Een prachtig vak

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2023


Ik loop inmiddels al een heel poosje in de beurs- en evenementenwereld rond en kom telkens weer tot conclusie dat we in een geweldige branche mogen acteren. Het creëren van platforms waar ondernemers en professionals samenkomen en toewerken naar het hoogtepunt, het daadwerkelijke event, zijn telkens weer een groot feest.

Met Omzetters heb ik een beursconcept ontwikkeld dat mkb-ondernemers met elkaar verbindt. Na Venray Big Business volgden Venlo in Business en Peelland in Business en bij het ter perse gaan van deze beursspecial lanceren we Vught in Business. Het is super om in meerdere regio's actief te zijn en overal weer mooie, gedreven ondernemers te leren kennen.

Terug naar Venray Big Business. Op 21 september organiseren we ons concept voor de derde keer in Venray. Met opnieuw een uitverkochte en vooral een hele diverse beursvloer. En met ook een aantal gave lezingen. Je leest er alles over in deze special. Na het succes van vorig jaar, bouwen we na de beurs weer een grote netwerkborrel, voor exposanten en bezoekers, met DJ.

We verwelkomen je graag op 21 september, tot dan!


Robert Hoelen
Eigenaar Omzetters


 

Wat: Venray Big Business

Wanneer: donderdag 21 september

Waar: Schouwburg Venray

Voor wie: ondernemers en professionals

Tijden:

Beursvloer open 16:00 tot 21:00 uur

Netwerkborrel: 21:15 - 00:00 uur

Entreetickets: kosteloos, registreren via venraybigbusiness.nl

Organisatie: Omzetters

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by