Venray Big Business: Beursnieuws

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2023


Samenwerking festival Schijt aan de Grens

Tijdens de aanstaande editie van het ondernemersevent gaan Venray Big Business en Schijt aan de Grens een samenwerking aan. Schijt aan de Grens is een tweejaarlijks cultureel festival voor jong en oud dat zowel in Limburg als Brabant plaatsvindt. "Het is een grensverleggend event en dat vinden wij goed bij ons ondernemersevent passen", vertelt Robert Hoelen van Omzetters (organisator Venray Big Business). "Ondernemen is immers ook grenzen verlengen en (soms onverwachte) verbindingen opzoeken. Tijdens Venray Big Business zal Schijt aan de Grens een stand bemannen en zijn zij verder op een aantal ludieke manieren aanwezig."

 

Opnieuw samenwerking Gilde Opleidingen

Na een geslaagde samenwerking tijdens de editie van 2022, zoeken Venray Big Business en Gilde Opleidingen ook dit jaar de verbinding op. "Studenten van Gilde Opleidingen krijgen onder andere een rol in de ontvangst en hospitality tijdens het evenement. Vorig jaar is dit goed bevallen. Mooi is ook dat er voor Gilde (eveneens met een stand aanwezig op de beursvloer) samenwerkingen met andere standhouders zijn ontstaan vorig jaar", vertelt Robert Hoelen. "Zo leggen we een concrete koppeling tussen het bedrijfsleven en onderwijs en dat is natuurlijk een geweldig mooi resultaat."

 

Bouwpartijen slaan handen ineen

Een mooi initiatief tijdens Venray Big Business 2023 als het gaat om samenwerken. Vier bouw- en vastgoed gerelateerde organisaties trekken samen op en laten op hun stands zien wat ze te bieden hebben voor de bezoekers als het gaat om meerdere disciplines binnen de bouw. Driessen Architectuur, Aannemersbedrijf Teunissen, Kim & Co. Interieurarchitectuur en Spronck Designs staan naast en tegenover elkaar gepositioneerd in de theaterzaal en nodigen jou als bezoeker van harte uit als je een bouw-gerelateerd vraagstuk hebt.


Bijzondere spreker exclusief voor exposanten

Voor de standhouders van de derde editie van Venray Big Business is er op de beursdag tussen 14:00 en 16:00 uur een exclusief openingsprogramma. Dit wordt opgeluisterd door een bijzondere spreker: Reinoud van Assendelft de Coningh. Reinoud was in het verleden onder andere werkzaam als Commercial Director bij de Efteling en Endemol Live Entertainment en is nu eigenaar van Van Assendelft & Partners, een adviesbureau voor leisure & cultuur. Hij zal de standhouders vertellen over zijn carrière en inspireren met cases als het gaat om concepting en gastvrijheid.

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by