Venray Big Business exposant: Maak kennis met Peggy Hendriks van Daadkracht Venray

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2023Hoi, ik ben Peggy Hendriks. Ik werk als toegepast psycholoog in mijn eigen praktijk in Venray. Momenteel nog thuis in de omgebouwde garage maar in december ga ik verhuizen naar een heel mooi pand gelegen in het Annapark in Venray. Als toegepast psycholoog heb ik een specialisatie op het gebied van loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding. Daarnaast zit mijn expertise in verzuim, werkgeluk en communicatie in de vorm van luisteren en goede vragen stellen.

Tevens ben ik op dit moment in opleiding voor Acceptance and Commitment Therapie (ACT) therapeut en de methode Deep Democracy. Deze laatste expertise ga ik vooral gebruiken bij bedrijven waar bepaalde afdelingen of teams maar niet willen functioneren zoals zou moeten. Door de combinatie van toegepast psycholoog en ACT-therapeut kan ik mensen helpen met de diverse vraagstukken die zij hebben.

Kortom, ik ben voor iedereen beschikbaar. Neem contact op en dan bespreken we samen in het eerste gesprek hoe ik je kan helpen.

Tot snel!


Peggy Hendriks
Daadkracht Venray

www.daadkracht-venray.nl

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by