Venray Big Business exposant De Middelpas: Een groene wereld start bij jouw bedrijfstuin

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2023De Middelpas Hoveniers creëren premium (bedrijfs)tuinen en groenprojecten die uniek zijn in zijn soort. Stel jezelf eens voor dat je binnenkort geniet van een levend schilderij waarin altijd iets nieuws te ontdekken valt. Elk bedrijf verdient zo'n prachtige tuin. Een groene omgeving vol stijl, luxe en verbinding met de natuur.


Met meer dan dertig jaar ervaring, weet ons team in te spelen op jouw wensen en deze feilloos te vertalen naar een adembenemend tuindesign. Wij adviseren je in de materiaalkeuzes, kiezen samen met jou beplanting welke past in het design én bijdraagt aan een duurzame wereld. We stoppen pas als jij 100% tevreden bent.

Het is voor ons een uitdaging om de standaard functionaliteiten van een bedrijfstuin zoals parkeerplaatsen, pauzeplekken en bijvoorbeeld laadpalen op een zo natuur-inclusief mogelijke manier te verwerken in het design. Daarnaast gaan wij graag nog een stap verder. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over een natuurlijke manier van hittestress tegengaan, door het creëren van schaduw door verschillende hoogtes beplanting? Of bijvoorbeeld het opslaan van regenwater op eigen terrein zodat dit gebruikt kan worden in droge periodes?

De Middelpas Hoveniers gaan graag samen met jou de uitdaging aan om vandaag de dag te zorgen voor een groene en gezonde wereld voor de volgende generatie. Er is namelijk geen plan(et) B!

We maken graag kennis met jou tijdens Venray Big Business en komen uiteraard graag op locatie jouw wensen opnemen.

www.demiddelpas.nl

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by