Inspirerend en groen vergaderen bij Zentire

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2023

Ben je op zoek naar een unieke vergader- of teambuildinglocatie, in een ontspannende omgeving, binnen of buiten gewoon in de natuur? Dan is 'Zentire' zeker iets voor jou!


In 2018 gingen de deuren van 'Zentire - ruimte voor groei' open: een gezonde ontmoet-, ontdek- en ontwikkelplek waar mensen in deze uitdagende tijd weer tot zichzelf kunnen komen. Met liefde voor vorm, kleur, geur en natuurlijke materialen hebben wij een omgeving gecreëerd die jouw team gaat helpen zich makkelijk te concentreren of moeiteloos te ontspannen.

Uniek karakter

"Wij doen er alles aan dat onze plek voelt als een warm jasje; veilig, sfeervol en rustgevend", legt Britta Wartenberg uit. Zij is eigenares, ontwerper, bedenker en drijvende kracht achter Zentire. "Ons seminarhuis heeft een uniek karakter door zijn organische vorm. Het groene sedumdak zorgt voor een uitstekend binnenklimaat, net zoals onze ecologische bouwmaterialen. Kalkhennep, hout en leem; met veel passie hebben wij de natuur gebruikt als bouwleverancier. Niet alleen omdat het duurzaam is, vooral omdat je dat gewoon kunt voelen."

In de 3.500 m2 grote belevingstuin ben je verzekerd van rust, ruimte en privacy. "Heerlijk om even een frisse neus te halen en een rondje te wandelen door onze wilgentunnel of bloementuin. Sinds kort kun je zelfs overnachten in een van onze knusse chalets midden in de natuur. En last but not least zorgen ook wij graag voor de innerlijke mens. Ontbijt, lunch, diner, gezonde tussendoortjes, laat ons jouw wensen weten, wij denken graag met jou mee doen er alles aan dat jij 100% tevreden bent."

www.zentire.nl

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 5 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by