BS Morgen: Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2023

De maatschappij verandert sterk en daarmee ook de economie en organisaties. De hele context waarin leiderschap plaatsvindt, is flink in beweging. Organisaties veranderen mee, dat betekent dat leiderschap daarin ook mee beweegt.

Het maatschappelijke normen en waardenpatroon is in de afgelopen jaren enorm veranderd

Dus ook de normen over wat goed en fout is. Wat enkele jaren geleden heel normaal was, kan nu ineens een hele andere impact hebben. Factoren van buitenaf hebben veel invloed op hoe een organisatie moet functioneren.

Tafel van Morgen

Ondernemers van Morgen gaan op dinsdag 28 november samen in gesprek om kennis op te halen en hun eigen ervaringen en kennis te delen. Expert in leiderschap Dominique Grosjean neemt ons mee binnen het thema 'Van leidinggeven naar leiderschap'. Vragen als: wat is de definitie leidinggeven? Welke modellen hebben een waarde binnen leiderschap? Hoe is de tijdlijn van leiderschap van vroeger naar nu en wat leren we daarvan? passeren de revue. Dominique Grosjean, eigenaar van Grosjean Training en Coaching, was al twintig jaar actief bij Defensie, probeert al tien jaar papa te zijn en is reeds tien jaar LTV-eigenaar. www.grosjean.nl

www.bsmorgen.nl

 

Welkom bij de BS Morgen Academy: het netwerk voor ondernemers en organisaties van Morgen!

Enthousiasme, openheid, een luisterend oor, respectvol, inspirerend en ondernemend zijn de kernwaardes voor de ondernemer en organisatie van Morgen. Als mens en ondernemer wil je er graag toe doen, je wilt bij gelijkgestemden horen die geloven dat een mens en ondernemer een leven lang groeit, je mist iets als je er niet bij bent.

Wat doe je?

Binnen BS Morgen volg je jouw eigen ondernemersreis en ga je ontwikkelen, ontmoeten en ontspannen. Daarbij ontmoet je regelmatig (nieuwe) collega-ondernemers om met elkaar verbonden te zijn, je gunt en draagt bij aan elkaars succes, zowel persoonlijk als zakelijk.

Samen op weg naar Happy Work, Happy People, Happy Live!

René Luijten
Business Sociëteit Morgen
Groei en ontwikkeling van ondernemer, mens en organisatie

"Passie voor ondernemerschap, het inspireren, verbinden en ontwikkelen van ondernemer, mens en organisatie! Op weg naar persoonlijke en zakelijke groei met het oog op maatschappelijk en sociaal bijdragen"
 

delen:

Noord-Limburg Business nr 5 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by