Venray Big Business 2023 maakt verwachtingen waar

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2023

Alweer voor het derde jaar op rij stond netwerkbeurs Venray Big Business op het programma afgelopen september. Ook dit jaar slaagde de organisatie er in om een zeer compleet evenement met een krachtig deelnemersveld, veelzijdige bezoekers en goede interactie neer te zetten. Organisator Omzetters maakt met enthousiasme dan ook al de datum voor 2024 bekend: donderdag 19 september. Locatie is dan opnieuw de Venrayse schouwburg.

Goede energie

Er hing een erg goede energie op 21 september in Schouwburg Venray. Bezoekers konden verdeeld over twee ruimtes contacten maken met een divers palet aan standhouders. Tevens hadden zij de mogelijkheid enkele lezingen bij te wonen. Op een open en informele wijze ontstonden goede gesprekken. De exposanten waren de dag gestart met een exclusief programma waarbij ze konden luisteren naar een keynote lezing van Reinoud Van Assendelft de Coningh, voormalig directielid van de Efteling en Endemol, en konden daarna de stands van elkaar bezoeken. Nadat de beursvloer om 21:00 uur sloot, stond er nog een grote netwerkborrel voor exposanten en bezoekers op het programma.

 

Drieluik

Voor de exposanten van Venray Big Business bestond het evenement niet alleen uit de beursdag zelf. Begin september was er al een kick-off avond speciaal voor exposanten en eind oktober vond er een afterparty plaats waarbij de standhouders opnieuw aan elkaar verbonden werden. "Zo faciliteren we maximale exposure, contacten en business voor onze exposanten", vertelt Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters. "Ze kunnen op deze manier zowel met de bezoekers als met elkaar aan de slag, en dat werkt erg effectief."

Omzetters.nl


Agenda Omzetters beurzen 2024

Vught in Business 13 maart

Peelland in Business 11 april

Venlo in Business binnenkort meer info

Venray Big Business 19 september

Video kick-off

Video beursdag

delen:

Noord-Limburg Business nr 5 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by