CargoFLEX bedrijfswageninrichting introduceert: Sortimo SR5

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2023

Voor het inrichten van je bedrijfswagen moet je bij CargoFLEX zijn. Zo simpel is het. Want CargoFLEX is erkend Sortimo ProPartner voor Zuid-Nederland en verzorgt Sortimooie bedrijfswageninrichtingen van hoge kwaliteit: maatwerk voor iedere branche!


Ultra lichtgewicht door extreem sterk aluminium

Het gewicht van een bedrijfswagen doet er steeds meer toe. Een te zware bedrijfswagen verrijdt meer dure brandstof of heeft een lagere actieradius en bovendien meer slijtage aan het voertuig. Recent is de nieuwste Sortimo SR5 bedrijfswagenin-richting nog verder geoptimaliseerd door gebruik te maken van zeer hoogwaardig én lichtgewicht aluminium, waardoor een gewichtsreductie tot 25% ontstaat. Daarmee introduceert Sortimo tijdens diens vijftig-jarig bestaan, naast een ijzersterke, ook de lichtste aluminium inrichting op de markt.

Altijd overzicht

Een Sortimo bedrijfswageninrichting zorgt ook voor overzicht. Sortimo levert labels en gereedschap inlays om voor orde te zorgen in de laadruimte van bedrijfswagens. Dat zorgt er voor dat monteurs niet meer meenemen dan nodig is en ook dat kan vele kilo's aan gewicht besparen. Reken daarbij de tijd van het zoeken naar de juiste materialen in de laadruimte en de voor niets gereden kilometers naar het magazijn mee en daarmee is meteen duidelijk waarom een Sortimo bedrijfswageninrichting een hele goede investering is.

Veiligheid voor alles

Om maximale veiligheid te garanderen, worden stalen onderdelen gebruikt op plaatsen met een hoge belasting. Op deze manier wordt, ondanks de verder volledig lichtgewicht aluminium constructie, de veiligheid niet aangetast.

Kortom, met een Sortimo bedrijfswageninrichting wordt het leven van de trotse bezitter productiever, efficiënter en veiliger!

www.cargoflexbv.nl

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 5 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by