Testverslag Volkwagen Crafter: "Eigenlijk helemaal niets op aan te merken"

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2023



Dealer: Den Engelsen Bedrijfswagens
Afgevaardigde tijdens testdag: Miguel Walraven

Nick van der Sterren: "Het design klopt. De auto ziet er gewoon netjes uit en eigenlijk geldt dat voor alle facetten van deze bedrijfswagen. De afwerking is goed, het interieur is rustig, je zit comfortabel en de bagageruimte is meer dan voldoende. De prestaties van de Crafter zijn uitste-kend, zeker voor zo'n grote bus en ook de prijs-kwaliteitverhouding klopt. Ondanks al die pluspunten zou ik hem niet aanschaffen: te groot."

Ger van der Sterren: "Het moderne design en de solide afwerking zorgen voor een aangename beleving. De interieursfeer is strak en het zitcomfort prima. Je kunt er veel bagage in kwijt. De besturing en wegligging zijn comfortabel en de Crafter levert meer dan genoeg power. Eigenlijk helemaal niets op aan te merken, een goede en degelijke Volkswagen voor een marktconforme prijs."

Arjen van Splunder: "Mooi, netjes, degelijk; dat is het beeld dat ik krijg van de Volkswagen Crafter. Een klasse beter dan veel van zijn collega's. Een ruim en zakelijk interieur met een fantastisch geveerde stoel maken het beeld compleet. De besturing en wegligging kloppen en dat geldt ook voor de aandrijving. De automaat is heerlijk. Alles zit er op en in, de 360 graden parkeersensoren en achteruitrijcamera zijn echt erg prettig. De Crafter beweegt zich in het hogere seg-ment en dus is hij ook zo geprijsd, maar die prijs klopt."

Robert van Gerven: "Ik vind de vorm echt mooi en de afwerking strak en van hoge kwaliteit. De zit is perfect en de ruimte meer dan voldoende. De besturing en wegligging zijn zeer goed, de auto reageert uitstekend, de prestaties van de motor zijn goed. Degelijk, alles goed voor elkaar, uitstekende prestaties, dus waardeer ik de Crafter met een 8,5."




Specificaties

Merk: Volkswagen

Model: Crafter

Uitvoering: 75 Edition

Cilinderinhoud: 1.968 cm3

Vermogen: 177 pk

Transmissie: achttraps automaat

Verbruik: 9,69 l/100 km

CO2-uitstoot: 254 g/km

Ledig gewicht: 2.065 kg

Inhoud laadruimte: 11.300 l

Gemonteerde opties: Oa lichtmetalen velgen 17", Navigatie 8" met draadloos+bedraad Apple Carplay & Android Auto functionaliteit, DAB+ digitale radio ontvangst, LED-koplampen met LED-dagrijverlichting, Stoelverwarming links+rechts,

Vanafprijs: 45.356,85 (incl. BTW)

Prijs testauto: 66.550 (incl. BTW)

Leasetarief vanaf: 336 (excl. BTW, 48 mnd., 20.000 km/jaar)

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 5 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by