Testverslag Volkswagen ID. BUZZ: "Wat een design!"

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2023Dealer: Den Engelsen Bedrijfswagens
Afgevaardigde tijdens testdag: Hans Schmeitz


Ben van Gerven: "Een bijzondere verschijning, leuk, grappig en mooi, je denkt meteen aan de eerste T1. De auto is strak afgewerkt, zowel van binnen als buiten. Het zitcomfort is royaal, de auto voelt ruimtelijk. Je kunt er veel bagage in kwijt. De BUZZ rijdt heerlijk, je kunt er ontspannen in toeren. De wegligging is comfortabel, de aandrijving krachtig genoeg om lekker speels te rijden. Ik vind de BUZZ wel aan de prijs, maar je rijdt dan ook in een bijzondere bus."

Dion van der Sterren: "Deze bus heeft een aparte, bijna ronde vorm en dat geeft hem een bijzondere uitstraling. Het ziet er goed uit, de afwerking is van hoge kwaliteit en ook het interieur is sfeervol. Het zitcomfort is fijn, je hebt meer dan genoeg ruimte. Je kunt er veel bagage in kwijt en er zijn meer dan genoeg opbergvakken. De BUZZ ligt lekker op de weg en hij rijdt erg rustig. De prestaties zijn prima, de auto trekt vlot op en er is genoeg vermogen om lekker op snelheid te rijden. De prijs-kwaliteitverhouding klopt wat mij betreft, niet goedkoop, maar je krijgt er veel voor terug, inclusief bijzondere look."

Arjen van Splunder: "Een gewaagd, maar superleuk ontwerp. De afwerking is top en speels, passend bij het design. Het interieur past eigenlijk meer bij een personenauto dan bij een bedrijfswagen, maar het is kwa-

liteit. Je beschikt over meer dan voldoende ruimte. Ook de prestaties zijn gewoon goed en er zit alles op en aan. Het bijzondere is natuurlijk het design, je valt gegarandeerd op!"

Robert van Gerven: "Trendy, modern, fantastisch. Wat een design; voorloper in de branche, met bijpassende kwaliteit in afwer-king en interieur. Het zitcomfort is prima, de wegligging perfect en de prestaties zijn super. Eigenlijk is alles aan deze auto meer dan oké en dat vind je dan ook terug in de prijs. Als je op zoek bent naar een trendy en moderne auto, dan is dit je keuze."
Specificaties

Merk: Volkswagen

Model: ID. BUZZ

Uitvoering: People

Cilinderinhoud: 150 kW

Vermogen: 204 pk

Transmissie: Automaat

Verbruik: 212 kWh/km

Ledig gewicht: 2.359 kg

Inhoud laadruimte: 1.121-2.205 l

Gemonteerde opties: Oa lichtmetalen velgen 20", Adaptive Cruise Control, Keyless access, achteruitrijcamera, diefstalalarm, parkeerassistent (auto kan zelf in- en uitparkeren), verlichte portiergrepen, multimedia packet

Prijs testauto: 75.970 (incl. BTW)

Vanafprijs geel kenteken: 66.160 (incl. BTW)

Vanafprijs grijs kenteken: 59.592,50 (incl BTW)

Leasetarief geel kenteken vanaf: 659 (excl. BTW, 48 mnd., 20.000 km/jaar)

Leasetarief grijs kenteken vanaf: 560 (excl. BTW, 48 mnd., 20.000 km/jaar)

delen:

Noord-Limburg Business nr 5 2023

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by