Kim&Co: Interieurs die jouw visie versterken

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2023Fotografie: Petra Lenssen

Wat gebeurt er als het interieur bijdraagt aan jouw visie? Als het ervoor zorgt dat het jouw concept versterkt, zodat alles klopt?


Bij de Schouwburg Venray betekende dat het aantal evenementen van 165 naar 500 ging, waardoor de omzet steeg. In tijden dat het moeilijk is om aan personeel te komen, betekent het voor Graaf ter Horst dat personeel voor ze in de rij staat. En bij de nieuwste vestiging van Clevers in Millingen aan de Rijn komen ze niet alleen voor het ijs terug. In de aanbevelingen wordt ook het interieur genoemd.

Bij Kim&Co zetten we al tien jaar kleur, structuur, gelaagdheid en veel warmte in om een omgeving te creëren die de perfecte combinatie is van jou en jouw visie. We zijn een interieurarchitectenbureau dat is gespecialiseerd in totaalconcepten, zoals we hebben gedaan voor Lindezorg in Sevenum.

Wij vinden dat een interieur bij jou moet passen. Bij jou als ondernemer en bij de visie die je hebt. En dat het interieur het concept dat je wilt neerzetten vooral moet ondersteunen.

Dat doen we niet alleen door te ontwerpen, of door technische tekeningen te maken. Maar ook door samenhang te creëren, of door stoffen en materialen op elkaar af te stemmen.

Als ondernemer is het belangrijk dat je de samenhang laat zien tussen het verhaal dat je wilt vertellen en hoe dat tot uiting komt in het interieur. Of je wilt dat gasten zich thuis voelen of je medewerkers ontzettend productief zijn op kantoor. Dat vergt een andere kijk, een ander ontwerp en een andere uitvoering.

Want interieur is een gevoel. Een middel dat we gebruiken om mensen een unieke ervaring te geven. En dat ervoor zorgt dat een moment, hoe klein dan ook, een belevenis wordt. Dat is de essentie van wat we doen.


Ook een interieur dat jouw visie ondersteunt? Kijk op www.kimandco.nl voor meer informatie of stuur een mail naar info@kimandco.nl

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by