De Stijl Van: Bianca Ambrosius, Bliss, Kunst, Training, Coaching

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2023

In de rubriek 'De Stijl Van' wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg gekleed door de Fashion Guides van modezaak Jansen-Noy. Ditmaal is Bianca Ambrosius van Bliss, Kunst, Training, Coaching aan de beurt.

Fotografie: Marcel Krijgsman

Bianca is kunstenares, creatief coach en docent. Ze biedt trainingen en opleidingen aan professionals en ondernemers met als doel om jezelf intuïtief, creatief, persoonlijk en zakelijk verder te ontwikkelen. Net als in haar eigen kunstwerken kiest Bianca qua kledingstijl voor veel kleur. "Ik ga eerder overdressed dan underdressed de deur uit en ook in mijn atelier besteed ik veel aandacht aan mijn outfits. Ik houd van vrouwelijke kleding met een warme uitstraling en een goede pasvorm. Ik let altijd op details zoals een bepaalde stof of een opvallende knoop. Ik draag graag jurkjes en rokjes maar bijvoorbeeld ook een skinny broek met een bloes. Ik maak overigens weinig onderscheid tussen kleding die ik zakelijk en privé draag."

Fashion Guide Ellen selecteerde samen met Bianca drie outfits, waarbij Ellen heeft gelet op haar- en oogkleur, pasvorm en welke stukken haar uitstraling versterken.
Outfit 1 Leren broek

De eerste outfit bestaat uit een zwarte, leren broek met een soepele pasvorm en een bloes met een print in blauw, paars, wit en zwart. De ruime pofmouwen hebben bij de aanzet een enkele ruche. Eronder draagt Bianca een halfhoge enkellaars met glitters in donker goud. Bianca: "Deze look is er een voor diverse gelegenheden. Ik zou zelf niet snel een leren broek kopen, maar voor de fotoshoot wilde ik het gewoon proberen. Dankzij Ellen ben ik om. De broek zit heel fijn."

 

Outfit 2 Crème en roest

Look nummer twee is een crèmekleurig, lang colbertjasje met een bijpassende minirok met opvallende knopen. De roestkleurige, satijnen bloes heeft een kleine split aan de achterzijde. De halfhoge, bruine laarzen maken de outfit af. Ellen: "Het jasje geeft deze look een zakelijke uitstraling. Zonder het jasje heb je een leuke outfit voor een feestje." Bianca vindt de look erg geslaagd. "Ook deze outfit zou ik zakelijk en privé dragen."
Outfit 3 Zakelijke look

De derde outfit heeft een zakelijke uitstraling. Bianca draagt een colbertjasje in turquoise-petrol met bijhorende pantalon die eindigt in een uitlopende pijp. De mintgroene, doorzichtige bloes heeft een groot lint. De look wordt afgemaakt met de laarzen van de eerste outfit. Ellen: "Dit is echt een zakelijke outfit en de kleur staat Bianca erg goed. Veel mensen hebben de neiging om voor zwart te kiezen, maar dan oog je al snel wat afstandelijk. De bloes maakt het geheel wat speelser. Het aangeknipte lint kun je strikken of los laten hangen." Bianca: "Je zult mij niet snel in een pak ergens heen zien gaan, maar het eindresultaat is mooi. Dit is echt mijn kleur en de bloes vind ik erg mooi. Ik vind de outfits zeer geslaagd."

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by