New Business ontstaat samen met Van der Valk Hotel Venlo

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2023

Het vergaderlandschap is de afgelopen jaren drastisch veranderd en de behoefte aan bijzondere en productieve bijeenkomsten neemt toe. Voor bedrijven is het creëren van 'new business' vaak een essentiële doelstelling binnen het evenementenconcept. De sleutel tot succes ligt vaak in het organiseren van evenementen die de aandacht trekken. In dit artikel leest u hoe het Van der Valk Hotel Venlo, in combinatie met een professionele evenementenorganisatie en begeleiding, een perfecte locatie kan zijn om uw volgende evenement te organiseren. Ook bekijken we hoe u de regionale kenmerken van Noord-Limburg kunt benutten om uw evenement nog succesvoller te maken.


De Perfecte Setting voor 'New Business'

Gelegen in het hart van Noord-Limburg en Nationaal Park de Maasduinen, biedt het Van der Valk Hotel Venlo een uitstekende omgeving voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Het nieuwe hotel en de moderne faciliteiten, gecombineerd met de rustgevende ambiance van de natuurlijke omgeving, maken het een toplocatie voor vergaderingen, conferenties en nog veel meer. De twaalf ruime vergaderzalen, uitgerust met de nieuwste technologieën, bieden een comfortabele en professionele omgeving voor uw zakelijke evenement. De hoge plafonds zorgen voor een extra luxe gevoel en veel daglicht.

Het hotel beschikt over 168 luxe kamers en suites voor overnachtingen, waardoor uw gasten zich kunnen ontspannen en genieten tijdens hun verblijf. Gasten kunnen sporten in de luxe Valk Gym met wellness en indoor zwembad. De nabijheid van de Duitse grens maakt het hotel extra aantrekkelijk voor internationale gasten die gebruik maken van Airport Düsseldorf of Airport Eindhoven.

De Kracht van een Professionele Evenementenorganisatie

Het organiseren van een succesvol evenement vereist meer dan alleen het boeken van een locatie. Het vergt planning, coördinatie en aandacht voor detail. Dit is waar het professionele evenemententeam van het hotel u in ondersteunt en van onschatbare toegevoegde waarde kan zijn. Bij Van der Valk Hotel Venlo werken ervaren evenementenplanners die uw visie omzetten in een vlekkeloos georganiseerd evenement. Voor vragen neemt u contact op met Jeroen van Bennekom. Hij is als Business Developer uw contactpersoon en hij denkt graag met u mee in de ontwikkeling van concepten.Regionale Kenmerken van Noord-Limburg: Een Uniek Verkoopargument

Wanneer u een evenement organiseert in Noord-Limburg, is het benutten van de regionale kenmerken een slimme zet. De unieke cultuur, natuur en zakelijke kansen van dit gebied kunnen dienen als een onderscheidende factor voor uw evenement. Vraag in het hotel naar de 'Venlo Heroes' en geef uw evenement een uniek en lokaal karakter.

Hier ook nog enkele ideeën over hoe u de regionale kenmerken van Noord-Limburg kunt integreren in uw bijeenkomst:

- Culinair Genot: Noord-Limburg staat bekend om zijn culinaire diversiteit. In de restaurants van het hotel is het genieten van authentieke streekgerechten. Dit zal uw gasten de kans geven om de smaken van de regio te ontdekken en kan resulteren in nieuwe zakelijke contacten tijdens informele diners.

- Economisch Superhelden aan het woord: De regio Venlo staat bekend om de tuinbouw, de logistiek, het toerisme en landelijk gezien behoort Venlo tot één van de grootste industriesteden. Laat de Economische Superhelden uw evenement versterken met een lezing of presentatie.

- Lokale ambachten en producten: Geef lokale ambachtslieden de kans om hun producten te presenteren op uw evenement. Wat dacht u van een bezoek aan de aspergevelden of de lokale zuivelmakerij 'Zuivel van Nu', welke tevens hoofdleverancier is van het hotel voor alle smaken yoghurt en melk. Maar er zijn nog veel meer lokale producenten.

Het Creëren van Zakelijke Kansen

Het combineren van de mogelijkheden binnen het Van der Valk Hotel Venlo met de expertise van hun evenementenorganisatie en het regionale aanbod van Noord-Limburg opent de deur naar nieuwe unieke evenementen. Hier zijn enkele manieren waarop u deze kansen kunt benutten:

- Productlanceringen: Als u een nieuw product of dienst heeft, kan een evenement de perfecte gelegenheid zijn om het te lanceren. Met de juiste presentatie en een enthousiast publiek kunt u uw product met succes introduceren via de catwalk of een podium in één van de vele ontvangstruimten van het hotel.

- Zakelijke partnerships: Het organiseren van evenementen biedt ook kansen voor samenwerking. Met het netwerk van het hotel kunt u uw evenement laten sponsoren of co-hosten door lokale bedrijven en Superhelden.

Een contactpersoon

Jeroen van Bennekom is uw contactpersoon en is sinds 2009 werkzaam bij Van der Valk Hotels. Begonnen in Venlo en vanaf 2012 een commerciële overkoepelende rol voor meerdere Van der Valk Hotels. Dit met als doel de begeleiding en uitvoer van de commerciële plannen en strategieën. Daarbij heeft hij altijd een nauw contact gehad met het zakelijke netwerk van opdrachtgevers en is hij de expert op het gebied van evenementenorganisatie. Na een kleine uitstap is hij sinds januari 2021 weer terug op zijn oude nest in Venlo. Hier heeft hij de verbouwing van het nieuwe hotel begeleid en is hij nu werkzaam als Business Developer, waarbij de focus ligt op het verbinden van netwerken en het conceptmatig meedenken in de creatie van New Business voor opdrachtgevers.

Dus, waar wacht u nog op? Begin met het plannen van uw volgende zakelijke evenement in Noord-Limburg en laat uw onderneming bloeien bij en met Van der Valk Hotel Venlo.

www.hotelvenlo.nl
 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by