De Stijl Van: Remy de Wild, 6P Partners

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2024

Remy in een van zijn eigen outfits

In de rubriek 'De Stijl Van' wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg gekleed door de Fashion Guides van modezaak Jansen-Noy. Ditmaal is Remy de Wild van 6P Partners aan de beurt.

Fotografie: Laurens Eggen


Met zijn bedrijf 6P Partners BV past Remy de Wild psychologie toe in het bedrijfsleven. Door inzicht te krijgen in de voorspelbaarheid van het functioneren en persoonlijkheid van medewerkers, ondersteunt 6P Partners bedrijven in een duurzaam personeelsbeleid. De juiste mensen doen de juiste dingen. En dat bevordert op natuurlijke wijze het werkgeluk, gezondheid en succes. Voor Remy kwam de rubriek De Stijl Van op een mooi moment. "Mijn kinderen beginnen steeds zelfstandiger te worden, waardoor ik naast mijn bedrijf meer tijd voor mezelf en mijn kledingstijl heb. Ik wil met mijn kleding uitstralen dat ik als psycholoog een gelijkwaardige verbinding zoek met de persoon tegenover mij."

Normaal gesproken draagt Remy een overhemd met daarop een trui met een ronde hals. "Afhankelijk van de klant draag ik daaronder een nette spijkerbroek met sneakers of een chino met nette schoenen. Ik heb aan Paul Kuppens van de heren business afdeling van Jansen-Noy gevraagd of hij voor mij wat net wat meer uitdagende kledingstukken wilde uitzoeken, bijvoorbeeld met een ruitpatroon. Ik wilde bewust geen blauw, want dat komt zakelijk en daardoor afstandelijk over."

Paul selecteerde drie outfits die Remy tijdens bijeenkomsten en op klantenbezoek kan dragen. Bij alle outfits worden casual- en wat meer chique kledingstukken gecombineerd. Op verzoek van Remy blijven de blauwe kledingstukken in het rek hangen. "Remy is lang, dat maakt dat hij een wat spannendere outfit prima kan hebben. Wat betreft de kleuren had Remy zelf een voorkeur voor groen. Deze kleur combineert goed met beige en roodbruin, kleuren die we dit jaar ook veel terug gaan zien in kleding en schoenen. Daarnaast kan Remy de kledingstukken prima combineren met de blauwe kleding die hij zelf in de kast heeft hangen."Outfit 1: Grijsgroene ruit

De eerste outfit bestaat uit een grijsgroen pak van een mix van linnen en katoen, met daaronder een beigegrijze trui. Eronder draagt Remy lichtbruine schoenen met een dubbele gesp en een dikke, witte zool. Remy: "In eerste instantie had ik een effen beige pak aan, maar het mocht van mij wel wat gewaagder. Paul koos vervolgens dit geruite pak. Ik vind het erg geslaagd." Paul: "Wil je wat meer spanning in de outfit, dan is het belangrijk dat je dat in één element toevoegt, dus niet in al je kledingstukken én de schoenen. In dit geval gaat de aandacht naar het pak. Veel mannen dragen liever geen linnen omdat het kreukt. Deze linnenmix kreukt minder, maar heeft nog steeds de mooie uitstraling van linnen en het zit net zo comfortabel."


Outfit 2: Comfortabel in stretch

Remy draagt een bruin colbertjasje van linnen-wolmix en een beigegrijze chino van katoen en elastan. Het katoenen overhemd heeft een tropisch motief in beige en wit. De kleur beige komt ook terug in de diagonale strook op de zijkant van de witte sneakers. Paul: "Deze nonchalante look pas heel goed bij Remy, maar is wel gekleed. Nadat je overdag op kantoor hebt gezeten, kun je in deze outfit 's avonds nog even in de bar wat gaan drinken. Het jasje blijft dankzij de combinatie van wol en linnen mooi van kleur en vorm en biedt veel draagcomfort. De print van het overhemd is geheel volgens de huidige modetrends voor de zomer. De broek heeft een mooie pasvorm en een mooie kleurstelling." Remy: "Deze broek zit erg lekker, die kun je de hele dag door dragen."Outfit 3: Beige en groen

Voor de derde outfit koos Paul een donkergroen grijs overshirt van katoen en elastan met grote, donkere knopen. Het linnen overhemd heeft witte en groene verticale strepen. Op de linnen beige broek draagt Remy een riem die in een iets lichtere kleur is uitgevoerd. De donkerbruine veterschoenen zorgen voor balans in de outfit. Paul: "Dit overshirt is een prima alternatief voor een colbertjasje. Het gestreepte shirt geeft een contrast met de linnen broek. Remy: "Ik vind de grote knopen aan het vest een grappig detail.

Ik vond het geweldig om mee te doen aan deze fotoshoot. Dankzij Paul heb ik meer dan genoeg inspiratie opgedaan voor een creatieve en net iets meer uitdagende kledingstijl."
 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by