Dekkers Business Bikes: De toekomst van zakelijke mobiliteit

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2024

Dekkers Business Bikes, trots onderdeel van Dekkers Tweewielers, heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot dé zakelijke fietsspecialist van Zuidoost-Nederland. Terwijl Dekkers Tweewielers al jaren volledig gespecialiseerd is in het leveren van alle soorten E-bikes aan consumenten, heeft het team van Dekkers Business Bikes zich volledig gericht op de zakelijke markt.


In een wereld waar duurzame en flexibele mobiliteit steeds meer de norm wordt, begrijpt Dekkers als geen ander de toenemende behoefte van bedrijven en hun medewerkers. Het bedrijf heeft zich toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zakelijke mobiliteitsoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke wensen van de klant.

Mobiliteitsoplossingen voor bedrijven

Dekkers Business Bikes biedt een breed scala aan mobiliteitsoplossingen waaronder zakelijke fietsen, zakelijke leasefietsregeling, het zakelijke fietsplan en verhuurservice. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en geschikt voor (intensief) zakelijk gebruik. Van enkele stuks tot groot volume: ze leveren volledig maatwerk en bieden daarnaast de mogelijkheid tot branding met bedrijfslogo's en huisstijlkleuren. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 10.000 fietsen uitgeleverd aan de uitzendbranche en zorg- en recreatiesector. Aanvullend daarop richt Dekkers zich nu ook op (semi-)overheid en mkb-bedrijven.

Nieuwe locatie in Wanssum

Om in de klantbehoeften te voorzien en de toenemende vraag optimaal te kunnen beantwoorden, zijn ze per 1 juli 2023 verhuisd naar een geheel vernieuwd bedrijfspand aan de Geijsterseweg 11a in Wanssum. De locatie met eigen moderne, grootschalige werkplaats en showroom stelt hen in staat om hun ambities verder uit te bouwen en klanten nog beter van dienst te zijn.

Totaaloplossing voor bedrijven

Rob Dekkers, eigenaar Dekkers Tweewielers en Dekkers Business Bikes, licht het bredere perspectief van mobiliteit toe: "We zien een sterke behoefte bij bedrijven die mobiliteit breder zien dan alleen auto's of bedrijfswagens. Zo bieden we, naast onze selectie zakelijke fietsen, aanvullende diensten zoals onderhoudscontracten, complete ontzorging bij fietsleaseregelingen en slimme servicepakketten waarbij we ook onderhoud op locatie aanbieden. Op deze manier bieden we een totaaloplossing voor bedrijven en spelen we in op de toenemende vraag aan flexibele en duurzame mobiliteit."

Strategisch partnership met Wealer

In het najaar van 2022 zijn Dekkers Business Bikes en Wealer, een bekende speler in de automotive in Limburg, een strategisch partnership aangegaan. De veranderende mobiliteitsbehoefte en de technologische ontwikkelingen in de fietsbranche zien beide bedrijven als een mooie kans om hun diensten verder uit te breiden en nog beter aan de wensen van de klant te voldoen.

Het team van Dekkers Business Bikes zet zich in voor duurzame zakelijke fietsoplossingen. Vanuit hun nieuwe locatie en strategisch partnership zijn ze perfect gepositioneerd om bedrijven in Limburg en daarbuiten volledig te ondersteunen op het gebied van zakelijke mobiliteit.

www.dekkersbusinessbikes.nl

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by