Bliss, het diepste geluk

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2024

Een leven vol passie, creativiteit en vertrouwen in je innerlijk weten. Bianca Ambrosius van Bliss Kunst Training Coaching leeft het én inspireert ondernemers en professionals middels haar unieke ondernemerstrainingen en creatieve coachingsopleidingen om ook het diepste geluk te kunnen ervaren door het volgen van je hart. Waar persoonlijke, zakelijke, intuïtieve en creatieve groei samengaan om je eigen missie nog verder de wereld in te brengen en van nog grotere waarde te zijn.


Een wervelbreuk zette haar leven op haar kop, maar wees haar ook de weg naar haar levenspad. Gaandeweg de diepe dalen in het leven voelde Bianca de uitdaging om zichzelf intuïtief, creatief, persoonlijk én zakelijk nog verder te ontwikkelen. De momenten waarop ze de wereld vergat, was ze aan het creëren. "Verwerking, inspiratie, heling en manifestatie van mijn dromen. Schilderen bracht het me allemaal. Jouw intuïtie leidt je altijd naar het juiste pad, als je er maar naar durft te luisteren én handelen."

TRAINING VOOR ONDERNEMERS

Voor ondernemers ontwikkelde ze de unieke training Royal Bliss. Het is Bianca's kracht aan te voelen wat er in de diepte speelt; in jou en je bedrijf. Door begeleid te worden op een creatieve, intuïtieve wijze zullen jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen nog effectiever bereikt worden.

"Ondernemen vanuit je hart. Echt authentiek zijn! Als persoon en in je onderneming. Dat is geen plaatje aan de buitenkant, maar leven van binnen uit. Om daar nog meer te komen, mag de creativiteit in jou gaan stromen. Van nature zijn wij geboren als creatief persoon. Maar al vroeg in ons leven worden we afgerekend op onze creativiteit. Het wordt beoordeeld alsof we een rekentoets gemaakt hebben. Daar zijn we gaan geloven dat het niet van belang is. Beelden zeggen echter zoveel meer dan woorden. Door te ontdekken wat je getekend of geschilderd hebt, kom je zoveel dieper tot de kern. Het heelt, verbeeldt en geeft inzicht vanuit je onderbewuste. Het is de creatieve energie die de motor van alles in het leven is, zodat ideeën kunnen sprankelen en jouw onderneming nog meer kan groeien. Leven vanuit een oneindig vertrouwen in plaats van heel hard moeten werken. Je droom leven. Als ondernemer heb jij al lang de kracht van manifesteren ontdekt. Kan het moeitelozer of voel je dat je een nieuwe wending te maken hebt? Balans tussen jouw onderneming en je persoonlijke leven voelen. Lichaam, geest en ziel in balans. Uit je hoofd, in je hart."OPLEIDING CREATIVITEIT ALS MIDDEL

'De beste dag uit mijn leven is de dag dat ik besloot de opleiding creativiteit als middel te volgen', aldus een deelneemster uit de opleiding creativiteit als middel. "Een mooier compliment kun je niet krijgen, en ik krijg nog telkens kippenvel als ik zie wat deze opleidingen voor mensen en hun cliënten betekenen. De inzet van zowel meditatie als creatieve coachingsopdrachten zijn zo groots dat ze eigenlijk niet in woorden te vangen zijn."

SCHILDERIJEN VANUIT HET HART

Naast haar trainingen en opleidingen creëert Bianca kleurrijke persoonlijke schilderijen. Ze inspireert graag met eyecatchers voor in je interieur of werkruimte, als cadeau of als tastbare herinnering aan jouw dierbare.

www.kunstatelierbliss.nl
www.biancaambrosius.nl

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by