BS Morgen: Zonder wrijving geen glans!

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2024

In het tempo van de hedendaagse innovatie vervult BS Morgen de behoefte aan inspiratie en sparring door kwalitatieve bijeenkomsten voor Young en Startup ondernemers te regisseren.


Groei en wendbaarheid van jezelf en organisatie

De wereld is voortdurend in beweging. Je omgeving verandert, je klanten veranderen en waarschijnlijk verander je zelf ook. Voor het voortbestaan van je bedrijf is het belangrijk om makkelijk en snel op deze veranderingen in te kunnen spelen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en past je bedrijf en je aanbod daarop aan. Kortom: je zorgt ervoor dat je als bedrijf, en als ondernemer, veerkrachtig en wendbaar bent. Maar hoe organiseer je dat?

Ondernemers van Morgen; Young, MKB en ZZP volgen een jaar lang een programma waarbij ontwikkelen, ontmoeten en ontspannen centraal staan. BS Morgen gelooft dat ervaringen een belangrijke bron zijn van kennis waar zakelijk succes, persoonlijk geluk en maatschappelijke voorspoed uit voorkomt. Juist door de diversiteit aan ondernemers en branches van jong tot gevestigd ontstaan de mooiste onverwachte kansen en inzichten. Zonder wrijving geen glans!

Young programma

Het Young programma van BS Morgen is voor ondernemers tot veertig jaar en tot vijf jaar startup, professional of student ondernemer. BS Morgen Young is opgericht in 2020 en telt momenteel twintig actieve leden, die onder andere actief zijn in de industrie, zakelijke dienstverlening, bouwnijverheid, agro/agri business, leisure of transport en logistiek en onderwijs.

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Wij willen jou als jong professional of als startende ondernemer helpen om de eerste stappen te zetten in het ondernemerschap. Van idee naar concrete realisatie en het opbouwen van een zakelijk netwerk. We organiseren hier-voor ontmoetingen met inspirerende ondernemers en mentoren. Bezoeken bedrijven en gaan binnen intervisiegroepen met elkaar aan de slag.

Intervisiegroepjes

Onder leiding van ons workteam: Frans Goumans, Mark Corneth en Niki Seijkens.

1. Ieder lid formuleert één concrete doelstelling voor 2024.

2. We stellen intervisiegroepen samen bestaande uit drie of vier leden. Binnen deze groepen stimuleren de leden elkaar om aan hun eigen doelstellingen te werken. De manier waarop zij dit doen, mag zelf ingevuld worden. Bijvoorbeeld door een WhatsAppgroep aanmaken of één keer per maand samen in de kroeg afspreken.

Mentoren

Onze Young-leden worden ondersteund door onze senior ondernemers met hun kennis en netwerk. Zo ondersteunen we, vanuit ons netwerk, de jongeren in Noord-Limburg om innovatieve concepten en nieuwe bedrijven in de regio neer te zetten. Je kunt bij ons terecht met vragen, wij helpen je met het ontwikkelen van een product of concept en we ondersteunen je in uiteenlopende thema's zoals administratie, personal branding, financiering en netwerken.

Aanspreekpunt en klankbord

Heb je een vraag of zoek je een klankbord? Dan kun je altijd in gesprek met René Luijten. Ook onze workteamleden Frans Goumans, Mark Corneth en Niki Seijkens staan je graag te woord.


BS Morgen Young is een initiatief van René Luijten, BS Morgen.

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by