Van der Valk Hotel Venlo: Een cadeau om te verblijven

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2024

Bij Van der Valk Hotel Venlo voelt het als een cadeau om te verblijven. Opdrachtgevers en gasten worden compleet ontzorgd, maken gebruik van de talloze (duurzame) faciliteiten en kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. Bij Van der Valk Hotel Venlo wordt professioneel meegedacht met de organisatie van jouw evenement. Door de vele mogelijkheden is het de ideale locatie voor meerdaagse zakelijke bijeenkomsten, teamdagen of evenementen. Naast de in house mogelijkheden, zijn er ook heel veel mogelijkheden om de omgeving te integreren in het programma.


Herzl Hütte Venlo

Het klinkt nog heel ver weg, maar voor je het weet worden de kerstborrels alweer gepland. En goed nieuws! Topfloor Level77 wordt van 11 t/m 22 december 2024 omgetoverd tot Herzl Hütte Venlo. Een ware winterbeleving voor jou en je collega's: in de Herzl Hütte is het met kleine en grote groepen genieten van traditionele Oostenrijkse gerechten, een overweldigend winters kerstdecor in après-ski stijl, prachtig uitzicht over Venlo, een DJ- en karaokeset, een shotjesbar, bierpullen, medewerkers in tradi-tionele Oostenrijkse kleding, feestverlichting en nog veel meer.

De Herzl Hütte is 100% nieuw en de meest unieke kerstlocatie van Noord-Limburg. Organiseer een kerstbijeenkomst en nodig je me-dewerkers uit om ze te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar en om samen te proosten op 2025.

Reserveer de Herzl Hütte nu! Wees er snel bij want VOL = VOL. Reserveren via groups@venlo.valk.com.

www.hotelvenlo.nl/zalen/herzl-hutte-venlo


Zest Live Cooking Restaurant

Vrijmibo?

Een week vol vergaderingen en hard werken sluit je af in Bar Ello. De bar is op vrijdag al geopend vanaf 16:00 uur. Hier geniet je met je collega's van een lekkere cocktail, één van de vele Gin-Tonics, een speciaalbiertje van Brouwerij de Klep en een superlekkere Valk Burger. Reserveren is niet nodig, tenzij je met meer dan acht personen komt en ook een tafel wilt reserveren.

Exclusief dineren op hoge hoogte

Level77 is de locatie voor feesten en evenementen. Maar ook is het dé locatie voor een uniek en exclusief dinner with a view. Maak indruk op je gasten met een uitgebreid diner met bijpassend wijnarrangement en een ongekend mooi uitzicht over Venlo en Noord-Limburg. Geef je diner extra cachet met live pianomuziek en zang op de achtergrond.


Wijnkelder V's Vine

Wijn & spijs proeverij in de wijnkelder

Van de hoogste verdieping van het hotel naar de laagste verdieping: wijnkelder V's Vine. In de wijnkelder is het genieten van een wijn & spijs diner. Er is een ruim assortiment wijnen uit Limburg aanwezig. De wijnspecialisten vertellen aan tafel alles over de vinificatie, de herkomst en de smaaktonen.

Live Cooking dinerbuffet

Lekker ongedwongen en informeel genieten van de lekkerste gerechten in restaurant 'Zest Live Cooking'. Iedere zaterdag is er het Live Cooking dinerbuffet. Op andere dagen kan het dinerbuffet gereserveerd worden voor groepen vanaf 25 personen en meer.


Bar Ello

Meerdaagse meetings & events

Met alle mogelijkheden rondom eten en drinken voelt Van der Valk Hotel Venlo als een cadeau om te verblijven. Maar ook is het dé perfecte locatie voor meerdaagse meetings & events. Met twaalf vergaderzalen en unieke ruimtes zoals de wijnkelder en de topfloor is er voor ieder soort meeting of event een passend programma te vinden. Voor een brainstormsessie is 'de Huiskamer' beschikbaar, voor een grote presentatie en trainingen is het auditorium geschikt of één van de vier Toucan zalen. Kleinere gezelschappen verblijven in een van de luxe boardrooms.

Verblijf meerdaags en blijf overnachten in één van de veertien verschillende kamertypes.

Aan het begin of einde van de dag is het ontspannen en sporten in de Valk Gym, de wellness en het indoor zwembad.

STER-locatie met een 9,5

Het hotel is door MeetingReview en de opdrachtgevers in de afgelopen drie jaar uitgeroepen tot STER-locatie Noord-Limburg. Met een 9,5 als gemiddeld reviewcijfer ben je verzekerd van een professionele verzorging en organisatie van jouw bijeenkomst en kom je niet voor verrassingen te staan.

Van der Valk Hotel Venlo ontzorgt in aanloop, tijdens en na afloop van je evenement. Jouw partner in de organisatie van jouw volgende evenement? Kortom: verblijven bij Van der Valk Hotel Venlo voelt als een waar cadeau.


Meer informatie en reserveren?

Ga naar www.hotelvenlo.nl of neem direct contact op met één van de meetings- & eventspecialisten via groups@venlo.valk.com" rel="nofollow" target="_blank">groups@venlo.valk.com.

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by