De Stijl Van: Sanne Noorman, BiblioNu

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2024

In de rubriek 'De Stijl Van' wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg gekleed door de Fashion Guides van modezaak Jansen-Noy. Ditmaal is Sanne Noorman van BiblioNu aan de beurt.

Fotografie: Laurens Eggen
 

Sanne Noorman is teamleider jeugd & educatie bij BiblioNu in Venray. Mode speelde jarenlang een hoofdrol in haar carrière. "Ik heb modemanagement gestudeerd en had tot 2020 tien jaar lang een eigen kledingzaak. Onder andere het harde werken deed mij besluiten om een ander carrièrepad te bewandelen. Mode speelt nog steeds een belangrijke rol in mijn leven en ik besteed veel aandacht aan mijn outfits." Sanne draagt veel donkere kleuren in combinatie met wit en crème. "Ik ben voor mijn werk veel in beweging. Mijn favoriete kledingstukken zijn wijde, zwarte broeken en jeans die ik bijvoorbeeld combineer met een strakkere top en een blazer. Ook draag ik graag bloezen en truien met een blazer. Ik draag geen lange rokken of jurken, hooguit een jurkje met blote benen in het voorjaar."

Fashion Guide Ellen zocht voor Sanne drie outfits uit die ideaal zijn voor het voorjaar. De voorkeurskleuren van Sanne komen in de kleding terug.Outfit 1: Casual in jeans

De eerste outfit bestaat uit een spijkerbroek met hoge taille en wijde pijpen. De witte bloes heeft een dunne, blauwe streep en is met koord op de onderrug vastgeknoopt. Dit zorgt voor een speelse overslag op de taille. Onder de broek draagt Sanne metallic blauwe puntschoenen met een Queenie hakje. "Dit zou ik zo dragen op kantoor", zegt Sanne enthousiast. "De bloes geeft een leuk effect en de hakken vind ik erg leuk."
 

Outfit 2: Zandkleurig pak

Modetrend linnen speelt de hoofdrol bij outfit nummer twee. Sanne draagt een zandkleurig, ruim vallend pak van een linnenmix. Eronder draagt ze een wit hemd met een kanten rand. De witte sneakers geven een extra, casual accent. "Ik draag graag pakken en oversized kleding, dus dit past helemaal bij mij. Het pak is stoer, het hemdje zorgt voor een vrouwelijk accent. Boven-dien kun je de items ook goed met andere kledingstukken combineren. Het jasje zou ik boven een jeans dragen en de broek onder een t-shirt of een bloes."
 Outfit 3: Chique in champagne

Voor de derde outfit heeft Ellen een lange, glanzende champagnekleurige jurk uit het rek getrokken. De jurk heeft een hoge split. De bruine riem met goudkleurige gesp en de beige cowboylaarzen met goudkleurige studs maken het geheel af. Sanne: "Ik draag zelden jurken, maar deze look vind ik erg geslaagd. De jurk is heel vrouwelijk, de laarzen zorgen voor een stoer accent. Bovendien past de kleur van de jurk mooi bij mijn haarkleur. Ik vond het erg leuk om aan deze rubriek mee te doen."
 

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by