Venlo in Business: Programma lezingen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2024

Maak jouw beursbezoek op 6 juni nog waardevoller door een lezing bij te wonen. Want naast de mogelijkheid om met al onze exposanten contacten te leggen, bieden we je graag nog meer inhoudelijke content, om jou als ondernemer of professional weer een beetje beter te maken.

De lezingen zijn zonder aanmelding te bezoeken en vinden plaats in de Seacon Captains Lounge. Deze bevindt zich in de Rabobank Business Lounge.

   

Lezing 1: Duurzame inzetbare werknemers, zo zet jij de eerste stap 16:45 - 17:15 uur

Tijdens een interactieve lezing kom je erachter welke opties je hebt als werkgever om de leefstijl van je werknemers te ondersteunen.

Sprekers: Tijn Wabeke, projectleider leefstijlakkoord Venlo en Nicole Nijholt; procesbegeleider leefstijl akkoord Venlo

Lezing 2: Ben jij klaar voor de toekomst? Een toekomst waarin kunstmatige intelligentie (AI) een essentieel onderdeel van je strategie kan zijn! 19:00 - 19:30 uur

Stradigi nodigt je uit voor een kennissessie over AI. Samen met Cult. Content. Creators kijken we naar de mogelijkheden ?n uitdagingen die AI biedt. Wil je efficiënter, effectiever en meer datagedreven werken? Ontdek de mogelijkheden van AI voor jouw marketingresultaten. Ontdek hoe je AI in jouw voordeel kunt gebruiken.

Spreker: Roel Sloesen, eigenaar Stradigi
Lezing 3: Het verhaal van Hacienda Events 20:00 - 20:30 uur

Hacienda Events uit Venlo. In een overvolle dance-scene zijn vier Venlose jongens erin geslaagd een organisatie neer te zetten die uitspringt op het gebied van beleving, originele locaties en intensiteit. Events waar je bij wilt zijn. Luister tijdens Venlo in Business naar hun verhaal. Met welke visie boeken ze dit succes? Hoe raken én bereiken ze hun achterban? Wat kun je hier als ondernemer van leren?

Spreker: Oscar Linders, één van de oprichters van Hacienda Events

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by