Venlo in Business: Beursnieuws

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2024

Exposanten Venlo in Business beleven kick-off in Chateau de Raay

Op dinsdagavond 21 mei vond het kick-off event voor de exposanten van Venlo in Business 2024 plaats. Het werd een avond vol nieuwe ontmoetingen in aanloop naar de derde editie van het evenement. Tevens kwamen er inhoudelijke sessies aan bod. Zo konden de standhouders luisteren naar Gerbert Vissers, CEO Vissers Energy Group en naar Huub Lomans, beiden ook exposanten op 6 juni. Locatie van de avond was Chateau de Raay in Baarlo.
Venlo in Business start op parkeerterrein de Koel

Voordat de bezoekers de beursvloer van Venlo in Business betreden, zullen ze op het buitenterrein van de Koel al verschillende objecten tegen-komen. Enkele exposanten van de beurs zorgen voor de eerste indruk en inspiratie op het parkeerterrein van het stadion. De beursvloer in de Koel wordt vervolgens verdeeld over twee lagen, boven in de Rabobank Busi-ness lounge en beneden in het Lindeboom Voetbalcafé, met aansluitend de vlonder richting tribune.
Volop aanwezigheid op beurzen door EP:Tummers

EP:Tummers is dit jaar prominent aanwezig op netwerkbeurzen. De zakelijke tak van de elektronica- en witgoedspecialist groeit flink door en is op maar liefst drie beurzen van Omzetters te vinden in 2024. Zo stond het bedrijf in april op Peelland in Business in Deurne (EP:Tummers opende onlangs ook een winkel in Asten), zijn ze in juni tijdens Venlo in Business te vinden en zal EP:Tummers op 19 september ook tijdens Venray Big Business aanwezig zijn.DJ Jop sluit Venlo in Business af op netwerkborrel

Als de stands om 21:00 uur sluiten op 6 juni, start het slotfeestje voor zowel exposanten als bezoekers. In het Lindenboom Voetbalcafé zal DJ Jop plaatsnemen ach-ter de draaitafels. Zo kunnen exposanten en bezoekers gezamenlijk verder gaan met ontmoeten en netwerken.
Na Venlo in Business volgt Venray Big Business

Vier beurzen voor Omzetters dit jaar. Na Peelland in Business op 11 april en Venlo in Business, zal op 19 september de Venrayse schouwburg het toneel zijn van Venray Big Business. Bedrijven die interesse hebben in deelname, kunnen een mail sturen naar info@omzetters.nl.

Het beursjaar wordt afgesloten met de eerste editie van Vught in Business op 30 oktober.

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by