Versterk je merk met een Branded E-Bike van Dekkers Business Bikes

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2024

In een wereld waarin duurzame en flexibele mobiliteit steeds meer de norm wordt, biedt Dekkers Business Bikes een innovatieve en unieke oplossing voor zakelijk vervoer: de KARO Solid Branded E-Bike. Deze e-bike wordt volledig ontworpen in de huisstijl van jouw bedrijf. Zo is de KARO verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en wordt deze voorzien van jouw logo.

Betrouwbare en onderhoudsvriendelijke elektrische bedrijfsfiets

De KARO Solid Branded E-Bike, speciaal ontwikkeld door Dekkers Business Bikes, is een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke elektrische fiets voor (intensief) zakelijk gebruik. De E-Bike heeft een robuust ontwerp, riemaandrijving en is geheel in eigen huisstijl te branden door middel van een bedrijfslogo en huisstijlkleuren. De transparante laklaag beschermt het logo en de kleuren tegen slijtage, zelfs na langdurig gebruik en verschillende weersomstandigheden.

Krachtig marketinginstrument

De KARO Solid Branded E-Bike is een krachtig marketinginstrument, het vergroot de zichtbaarheid en het merkimago van bedrijven. Bovendien draagt dagelijks fietsen bij aan de gezondheid en vitaliteit van medewerkers.

Wil je meer informatie over de KARO Solid Branded E-Bike voor jouw bedrijf? Neem contact op met Dekkers Business Bikes.

www.dekkersbusinessbikes.nl

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by