Theater de Maaspoort

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2014

De Maaspoort in Venlo heeft een prachtig dakterras gekregen. Het terras is de kers op de taart van de eerdere verbouwing van het theater in 2013. Het Scheuten terras, zoals het dakterras gedoopt is, is de nieuwe hotspot van het zuiden en door kenners nu al uitgeroepen tot één van de mooiste dakterrassen van Nederland. Het is van internationale allure en kan zich met gemak meten met dakterrassen in diverse wereldsteden. Van vroeg tot laat genieten van de zonnestralen en het leven op de Oude Markt of het prachtige uitzicht op de Maas en de Jachthaven.

Ontwerp

Het Scheuten terras is ontworpen en gerealiseerd door Pure Outdoor Design. De Maaspoort had behoefte aan een dakterras dat geschikt is als buitenrestaurant, maar ook als aanvullende buitenruimte voor culturele en zakelijke evenementen. De drijvende krachten achter Pure Outdoor Design zijn Barbara Sprengers (verantwoordelijk voor styling) en Erwin Stam (verantwoordelijk voor design). Erwin was recent in RTL4 Eigen Huis en Tuin als één van de 10 meest inspirerende tuinontwerpers van dit moment te gast. Het Scheuten terras kan als een meer dan volwaardige buitenruimte worden ingezet voor de vele evenementen in het theater, en biedt daarmee extra mogelijkheden voor de (zakelijke) gasten van De Maaspoort.

Let the summer begin

Het Scheuten terras is bij mooi weer vrij toegankelijk. Op www.maaspoort.nl/scheutenterras staan de actuele openingstijden en meer informatie. Voor zakelijke gelegenheden kan het dakterras worden afgehuurd, maar het is ook DE locatie voor bijvoorbeeld een huwelijksvoltrekking of een privéfeest.

www.maaspoort.nl

DAKTERRAS DE MAASPOORT,

NIEUWE HOTSPOT VAN HET ZUIDEN

toplocatie

Fotografie: Oscar Linders

delen:
Algemene voorwaarden