Column TRIAS: Innoveren loont!

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2014

column

Ron Coenen, Projectmanager TRIAS BV, ron@trias-subsidie.nl, 077-3560100

We zijn trots dat onze klant Secure In Air genomineerd is voor de MKB Innovatie Top 100. Daarnaast wint onze klant MB Fietsparkeren de Intertraffic Innovation Award. TRIAS vroeg voor deze bedrijven met succes subsidie aan om hun bij de innovatie te ondersteunen. En dat dit loont, bewijzen deze prestigieuze prijzen!

Wilt u uw bedrijfsvoering ook naar een hoger plan tillen? En heeft u innovatieve ideeën hoe dit te realiseren? Lees dan snel verder!

3 Juni is de MIT R&D regeling voor samenwerkingsprojecten weer geopend. Hiervoor kunnen voorstellen ingediend worden voor onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe producten, processen en diensten. De regeling is een uitwerking van het topsectorenbeleid en is voor het tweede jaar op rij beschikbaar. Elke topsector heeft zijn eigen innovatie agenda. Daarbinnen zijn weer innovatiethema’s benoemd. Het samenwerkingsverband moet uit minimaal twee MKB’ers bestaan. De subsidie bedraagt 30% van de subsidiabele kosten (maximaal €200.000) per innovatieproject en maximaal €100.000 per deelnemer. De deadline voor het indienen van voorstellen is 22 september.

Per 1 september komt er een vrijval van OP-Zuid 2007-2013 beschikbaar. Dit budget is bedoeld voor MKB innovatieprojecten prioriteit 1 van de regeling. Dan gaat het om het versterken van de innovatiekracht van Zuid-Nederland als toptechnologische regio. De kern bestaat uit onderzoek en ontwikkeling (R&D), creativiteit en ondernemerschap. Het beschikbare budget is ca. €9 miljoen. De hoogte van de subsidie bedraagt 29,17% van de subsidiabele projectkosten, tot een maximum van €208.333 per project per aanvrager. Bij een samenwerkingsverband loopt dit op tot 41,67% van de totale subsidiabele projectkosten tot een maximum van €833.333 per project. Projecten moeten worden afgerond en afgerekend vóór 31-12-2015.

Benieuwd of de subsidieregelingen iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met TRIAS!

Volg ons op website (www.trias-subsidie.nl) en LinkedIn

(www.linkedin.com/company/trias-bv) voor het laatste nieuws.

Innoveren loont!

delen:
Algemene voorwaarden