VieCuri: De beste zorg dichtbij de mensen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2014

Beurzen, feestdagen en bijzondere gelegenheden zijn voor veel bedrijven vaak een reden om een relatiegeschenk uit te delen aan hun klanten. Maar voordat er lukraak een doosje pennen met logo wordt besteld, is het verstandig om eerst te bepalen welke communicatiemiddelen het meest geschikt zijn en een zo groot en goed mogelijk resultaat behalen.

Van Heijster Relatiegeschenken uit Venray is al meer dan 30 jaar actief in de relatiegeschenkenbranche en levert (on)bedrukte artikelen aan het bedrijfsleven, overheid, onderwijs, dienstverlenende sector en verenigingen in de Benelux en Duitsland. “Onderschat het effect van een relatiegeschenk niet”, benadrukt

Marcel de Haas, “want dat is namelijk groter dan het gebruik van veel andere communicatiemiddelen. Een relatiegeschenk met logo, naam en/of boodschap genereert meer aandacht en blijft daarom langer hangen bij de ontvangers. Dankzij onze ervaring weten wij een passend idee en bijbehorend product te selecteren dat aansluit bij uw klanten en branche. Dat kan bijvoorbeeld een relatiegeschenk zijn, maar ook een product voor een salesactie of een gadget om tijdens een beurs uit te delen.” Van Heijster beschikt in haar ruime showroom over een breed en betaalbaar assortiment van meer dan 2.000 gecertificeerde relatiegeschenken. Dankzij de geografische spreiding in Europa is het bedrijf een optimaal bereikbare partner voor lokaal en internationaal opererende organisaties. Naast advies en ondersteuning profiteren klanten ook van optimaal bestelgemak, kwaliteit, snelle levering en goede service. “De inzet van relatiegeschenken levert een substantiële meerwaarde bij de positionering van een merk, een bedrijf of een event. Wij leveren dan ook graag een structurele bijdrage aan het succes van onze klanten”, aldus De Haas.

Van Heijster Relatiegeschenken BV

Keizersveld 45 - 5803 AM Venray

0478 - 557 300

www.vanheijster.nl

VieCuri is een topklinisch ziekenhuis met locaties in Venlo en Venray. Binnen VieCuri zetten 185 specialisten en 125 arts-assistenten, ruim 2.885 medewerkers en een groot aantal vrijwilligers zich in voor een kwalitatief goede behandeling, verzorging en begeleiding van patiënten. Mensen uit de regio kunnen met bijna elke zorgvraag terecht bij VieCuri. VieCuri vindt het belangrijk dat patiënten zich in goede handen voelen in het ziekenhuis en probeert daarom elke dag haar zorg verder te verbeteren.

Nieuw ziekenhuis in Venray

Goede zorg dichtbij de mensen. Dat is waar VieCuri naar streeft. Daarom wordt de komende jaren in Venray een nieuwe ziekenhuislocatie gebouwd. Het gebouw waarin het huidige ziekenhuis is gehuisvest, is ruim 44 jaar oud. Het gebouw verkeert nog in prima staat van onderhoud, maar de uitstraling past niet meer bij de huidige tijdsgeest en op de lange termijn zullen kostbare aanpassingen noodzakelijk zijn. De plannen en het zorgprofiel voor de nieuwe ziekenhuislocatie zijn nog niet concreet. De eerste verkennende plannen worden momenteel uitgewerkt. VieCuri zoekt hierin de samenwerking met andere partners in de gezondheidszorg.

www.viecuri.nl

De meerwaarde van relatiegeschenken

VieCuri: de beste zorg dichtbij de mensen

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by