Innovatieve ondernemers aan het woord

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2015

Linda van Vegchel, manager marketing & sales bij De Maaspoort

Het traditionele theater bestaat eigenlijk niet meer, innovatie is het sleutelwoord. Door nieuwe product-markt-combinaties te introduceren, wordt een breder publiek met een breder assortiment bediend. Van groot dance-event tot middagbesteding voor ouderen en van business-event tot yoga-workshops. De afdelingen programmering, R&D en marketing werken nauw samen om te blijven vernieuwen, inspireren, prikkelen en vermaken.

Ron Coenen,

Manager Bedrijven bij TRIAS

TRIAS faciliteert als subsidie-adviesbureau innovatieve (top)bedrijven in Zuid- Nederland bij het attenderen op en aanvragen van (innovatie)subsidies. Daarnaast zijn we actief in belangrijke innovatienetwerken zoals Brightlands Chemelot, Greenport Campus, Services Valley, Blue Innovation. Wij werken onder andere samen met Scelta Mushrooms, Nunhems Zaden, Inalfa, Teboza en Van Houtum. Zo blijven wij gezamenlijk koplopers in innovatie.

In de regio Noord-Limburg vindt de nodige innovatie plaats. Noord-Limburg Business vroeg een aantal ondernemers naar hun vernieuwende producten en diensten. Dat innovatie niet per se met techniek te maken hoeft te hebben, bleek uit de reacties.

innovatie

Steven Goetstouwers, ceo Admesy

Admesy heeft een uitgebreide range aan geavanceerde meet- en testsystemen op de markt gebracht voor inline kleur en lichtmetingen. De Admesy colorimeters, spectrometers en spectral vision systemen worden ingezet voor diverse metingen: kleur, licht en flickermeting van displays, analyses en flickermeting van SSL/LED lichtbronnen,en diverse andere industriële processen.

Paul Lutters, partner bij Bol Adviseurs

De ietwat conservatieve accountancy-branche worstelt met de transitie van accountant naar adviseur. Bol Adviseurs geeft een verrassend antwoord: Wyzr.nl. Een strategisch partnership met een IT-bedrijf, leidt tot synergie tussen kennis van ondernemerschap, bedrijfsprocessen, financiën en business-software. Zij bieden nu procesoptimalisatie en proces-automatisering, resulterend in realtime rapportages en periodiek bedrijfsadvies.

Innovatieve ondernemers

aan het woord

Elroy Jansen, directeur Personato Werving & Selectie

Naast verschillende populaire vacature apps, biedt Personato een aantal handige stedenapps aan (onder andere voor Venlo en Venray) waarmee de gebruiker toegang krijgt tot de meest actuele informatie over zijn stad. Bekijk overal en altijd het laatste nieuws, de lokale agenda, sportnieuws, het weer, maar ook de nieuwste vacatures in de regio.

Chris Herben,

consultant bij Ivengi.com

Mopas monitoringsystemen, een spin-off van de Ivengi Groep, bevorderen 24/7 de veiligheid en het welzijn van mensen in risicovolle werksituaties. Hierdoor wordt persoonlijke misère voorkomen en worden de kosten van veiligheid en de gevolgen van onveiligheid significant gereduceerd. Mopas heeft hiervoor, in partnerschap met Nederlandse hightechbedrijven, geavanceerde transponders met medisch wetenschappelijk gevalideerde algoritmen en online software ontwikkeld.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by