CONNECTED verbindt ondernemers, onderwijs en overheid

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2015

Innovatie en grensoverschrijdende samenwerkingen centraal

Nieuw evenement verbindt ondernemers, onderwijs en overheid

Op dinsdag 29 september vindt in De Maaspoort in Venlo de eerste editie plaats van CONNECTED. Het doel van het evenement is duurzame verbindingen leggen tussen ondernemers, onderwijs en (semi-) overheid door het inzichtelijk maken van de kansen die samenwerking biedt.

netwerken

Live platform CONNECTED biedt ruimte voor het delen en ophalen van nieuwe kennis, het opdoen van nieuwe contacten én inspiratie, en dat alles in een sfeervolle setting. Het initiatief is afkomstig van De Maaspoort, Ria Joosten en Boy Haenen, die het aanjagen van zinvolle samenwerkingen willen faciliteren. Diverse bedrijven, ondernemersverbanden en kennisinstellingen hebben zich al aan het initiatief gecommitteerd.

Innovatie en grensoverschrijdende samenwerking

De thema’s die tijdens deze editie centraal staan, zijn innovatie en grensoverschrijdende samenwerking. De huidige economische situatie en de snelle maatschappelijke en technologische ontwikkelingen vragen een actieve houding van bedrijven en kennisinstellingen als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten, het bijblijven in de markt of het aanboren van nieuwe markten. Samenwerken en innoveren met andere partijen biedt daartoe veel kansen.

Programma

Het dagprogramma bestaat uit gemodereerde netwerkmomenten, een expo en een symposium met diverse seminars, workshops en debatten. De organisatie verwacht 50 deelnemende organisaties en ruim 1.000 bezoekers. Het evenement is gratis toegankelijk voor genodigden. �

Voor meer informatie:

www.connectedevent.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by