Vink Ongediertepreventie: Service en kwaliteit voor het beste resultaat

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2015

Bart Derkx en

Cyrill Beurskens

De unieke kracht van Logistic Force

Logistic Force is een landelijk opererende dienstverlener in flexibele arbeid, die werk biedt aan gemiddeld 1100 tot 1350 medewerkers in transport en logistiek. De vestiging in Venlo is de jongste loot aan de stam, die al dertien vertakkingen kent. Eigenaren Bart Derkx en Cyrill Beurskens staan aan het roer. “Logistic Force is dan ook de specialist in de branche transport & logistiek. Reguliere uitzendbureaus hebben niet de kennis waarover wij wel beschikken. Wij brengen veel eigen marktervaring en een groot netwerk in de sector mee. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar.”

Logistic Force biedt een totaaloplossing, bestaande uit een brede mix van flexibele arbeid en een gedegen eigen opleiding, de Logistic Force Academy. Derkx: “Door te investeren in eigen opleidingen met eigen instructeurs uit de praktijk, investeren we in iedere werknemer, zonder daarvoor een eigen bijdrage te vragen. Zo voegen we kennis toe en dragen bij aan betrokkenheid en kwaliteit. Ze leren niet alleen een vrachtwagen besturen, maar ook goederen behandelen en communiceren met klanten.” De Academy verzorgt bovendien ook externe transport- en logistieke opleidingen, zoals ADR (heftruck en reachtruck), Code95 en VCA en rijopleidingen voor C en C-E. Beurskens: “Daarnaast investeren wij ook in een goede kennismaking met de opdrachtgever, om de cultuur van het bedrijf te kunnen opsnuiven. Zo kan een kandidaat wel de juiste vaardigheden hebben maar niet binnen een bedrijfscultuur passen.” “Op grond van onze sterke interne organisatie en brede kennis van de branche is Logistic Force in staat om de juiste man op de juiste plek optimaal te laten renderen. Voor alle functies binnen de branches Transport en Logistiek, van heftruckchauffeur tot orderpicker en van vrachtwagenchauffeur tot transportplanner: alleen kwaliteit telt”, aldus Derkx.

www.logisticforce.nl

Service en kwaliteit voor het beste resultaat

Iedereen heeft wel eens te maken met ongedierte. Maar zakelijk gezien kan dit natuurlijk grote problemen geven. Denk bijvoorbeeld aan het doorknagen van (computer)kabels.

Vink Ongediertepreventie is een bedrijf uit Geijsteren dat werkzaam is op het gebied van ongediertebestrijding (ook wel plaagdierbeheersing genoemd) en stal- en kasontsmetting en kan u helpen met uw ongedierteproblemen. Onze klanten bestaan uit contractklanten, waarbij periodieke inspecties zorgen voor een goede monitoring van de situatie. Denk b.v. aan transport- en veilingbedrijven, horeca, bakkers, veevoederbedrijven, farmaceutische industrie, enz. Natuurlijk werken we ook op oproepbasis. Hierbij wordt direct ingespeeld op acute meldingen zoals wespen-, vliegen-, vlooien-, ratten-, muizen-, kakkerlak- en vliegenklachten. Dit gebeurt bij zakelijke klanten, woningstichtingen, overheids-, en gezondheidsinstellingen, maar ook bij particulieren.

Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van plaagdieren. We denken mee en proberen door middel van weringsadviezen plaagdierproblemen te voorkomen. Dit is geheel in lijn met het IPM-model (Integrated Pest Management). IPM betekent een duurzame aanpak van plaagdieren gericht op een grondige inspectie en het uitvoeren van weringsmaatregelen. Als laatste hulpmiddel worden chemische bestrijdingsmiddelen ingezet. IPM voorkomt plaagdieroverlast en onnodig gebruik van bestrijdingsmiddelen, zodat er op milieuverantwoorde wijze gewerkt wordt. Ons bedrijf is VCA en HACCP gecertificeerd en sinds maart 2010 zijn we in het bezit van het KAD keurmerk. Ons motto is Service en kwaliteit leiden samen tot het beste resultaat! Dat blijkt uit het feit dat we onmiddellijk reageren op klachten of meldingen van klanten en door te werken met EVM-gediplomeerd en zeer gemotiveerd personeel. Wij komen graag bij u een vrijblijvende inspectie uitvoeren!

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by