Fantastisch lustrum Ondernemers Vakdagen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2015

Foto ANGY PhotoDesign

Combineer een lustrumeditie met een nieuwe opzet en een recordaantal standhouders. Dat schept bepaalde verwachtingen. Die waren dan ook hooggespannen. Netwerkbeurs Ondernemers Vakdagen vond voor het 5e jaar op rij plaats in Evenementenhal Venray. Het evenement maakte de verwachtingen meer dan waar.

Fantastisch lustrum Ondernemers Vakdagen

Beursorganisator Robert Hoelen kijkt terug op drukke en spannende maanden. “Ja, ook voor mij zelf was de jubileum-editie erg speciaal. Ik heb alle 5 edities mogen organiseren en heb het evenement door de jaren heen zien ontwikkelen en veranderen. Omdat we dit jaar erg veel onderdelen vernieuwd hadden, was het best wel spannend.”

Na een wat mindere vierde editie in 2014 was het voor Hoelen duidelijk dat er wat moest veranderen.

2.0 versie

“De schwung leek er een beetje uit te zijn. We hebben destijds veel evaluaties bij standhouders gehad, aan tafel gezeten bij niet-standhouders en bij bezoekers. Tevens een adviescommissie met verschillende (regionale) ondernemers opgericht. Onze concepten en ideeën uitvoerig getoetst en waar nodig aangescherpt. Zo ontstond een duidelijke 2.0 versie van de beurs. Met een compleet nieuwe indeling van de beursvloer, andere openingstijden, Meet&Match Events, nieuwe Side- en VIP-events, een openingssymposium, een ‘beursmotivator’ en een centraal beursplein. Al snel merkten we dat we de juiste weg waren ingeslagen.”

Enorme groei

“De inschrijvingen kwamen in lekker tempo binnen en we mochten veel nieuwe standhouders verwelkomen. Mooi was het om te zien hoe creatief en enthousiast verschillende standhouders in het voortraject samenwerkten. Van een gedeelde stand met twee bedrijven tot samenwerkingen van leden van businessclubs zoals BS Morgen, BNI chapter Chianti en Businessclub Métier. Prachtig om te zien hoe iedereen er mee bezig was. Het leek ook wel alsof dat dit jaar net iets intenser was dan andere jaren.”

De laatste maanden voor de beurs werd al duidelijk dat het evenement flink leek te gaan groeien. Uiteindelijk mocht de organisatie ruim 140 standhouders verwelkomen, waar dat er in 2014 nog geen 100 waren.

Resultaat

Tijdens de beursdagen op 6, 7 en 8 oktober leek alles op zijn plaats te vallen. “Van een fantastisch openingssymposium (met dank aan MKB-Limburg) met meer dan 340 gasten tot aan zeer succesvolle Meet&Match bijeenkomsten georganiseerd door BS Morgen. En van een zeer geslaagde afsluiting van de woensdagavond met een forum over de parallellen tussen topvoetbal en ondernemerschap tot aan druk bezochte VIP-Events op de beursdonderdag. Ook het congres over marketing en communicatie, Marketing 2015, met als thema Creating Better Business georganiseerd door Dim Reclamebureau / Coppen, mocht rekenen op een volle zaal. Ondernemers Vakdagen was levendig, zorgde voor inspiratie en verbinding en bracht zakenmensen samen. We kijken terug op een fantastisch lustrum.”

Fundament

“Er is een mooi fundament gelegd voor de komende editie”, aldus Hoelen. “Met hier en daar wat finetuning kunnen we de nieuwe opzet meenemen naar 2016. De beurs vindt dan plaats op 4, 5 en 6 oktober. De eerste aanmeldingen zijn overigens al weer binnen. En het brainstormen over de invulling qua sprekers is al weer volop bezig. Samen met onze partners gaan we onze ondernemende regio opnieuw verrassen.”

Jan Loonen (gemeente Venray)

Paul Frijns en Ger de la Croix (HEFGRA

opleidingen & brandpreventie)

Linda Cox (Sep Peeters)

Joris van den Beuken en

Barry Hendrix (Personato)

Luc van Hartingsveldt (LR Internet is

Mobile en Luc-IT)

Paul Engelen(Qwezz)

Aysun Mahubessy-Saruhan (Noord-Limburg Business) en Roel Creemers (De Jongens van Boven)

Eric Arts (Martin Cuypers)

Francis Braem (Counselling & Coaching Noord-Limburg), Carlo Giliam (Alpha Labs) en Mara Frencken (Counselling & Coaching Noord-Limburg)

Danny Toonen (BOB Noord-Limburg) en

Nina Krockow (Mind4share)

Remus Hebing (Flint Personeelspartner)

Sofie Fest (Noord-Limburg Business) en Daniëlla Jansen (Alu Expo Art)

Steffie Koopmans (Peronato) en

Danny Toonen (BOB Noord-Limburg)

Ook Noord-Limburg Business was aanwezig tijdens de Ondernemers Vakdagen in Venray. Vele bezoekers maakten gebruik van onze speciale actie: maak een foto van jezelf in onze stand en maak kan op een plekje in onze eigen nabeschouwing. Dit zijn onze winnaars!

netwerken

Lei Hovens en Nico van Cann

(Trimaxx Telecom Distibution b.v.)

Angelique Derkx en Bart Derkx

(Logistic Force)

Niek Geurts (MarketingMakkers)

delen:
Algemene voorwaarden