ENJOB: Bijna 5 jaar onderscheidend in de branche

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2015

Bijna vijf jaar onder-

scheidend in de branche

“Het moet ook anders kunnen”, dacht Wouter Beckx, oprichter van ENJOB Personeelsdiensten ongeveer vijf jaar geleden. Reden om op 21 maart 2011 een eigen bemiddelingsbureau te beginnen. Gericht op het bemiddelen van personeel zowel op basis van werving & selectie, waarbij klanten geschikte kandidaten een direct dienstverband kunnen aanbieden, als op basis van uitzenden. Daarnaast is ENJOB ook inzetbaar voor projecten.

ENJOB denkt mee met klanten. Beckx: “Het heeft vaak een meerwaarde om niet alleen vacatures van klanten in te vullen, maar om ook mee te denken bij het sollicitatieproces. Bij grote klanten heeft dit meedenken geleid tot een beter, effectiever en doeltreffender sollicitatieproces. Waarbij de klant ontzorgd werd.”

Een voorbeeld van een project is een project bij DSV Road, waar divisiemanager Angré Hermans de behoefte had aan inhuurkrachten, waarbij de aansturing ervan ook zou worden overgenomen. Aansturing met het oog op kwaliteit en efficiency. Ook daarvoor is ENJOB de aangewezen partij. Dit project loopt momenteel en wordt uitgevoerd met samenwerkingspartner BeterVenlo, waarmee de juiste begeleiding wordt geboden. Hier wordt dus maatwerk geleverd tot tevredenheid van de klant.

Ben Peters ziet de toekomst rooskleurig in. Peters, in 2012 gegrepen door het enthousiasme van ENJOB en enige tijd later ingestapt in het bedrijf, vertelt: “Onze onderscheidende werkwijze werpt zijn vruchten af. Nu ENJOB bijna vijf jaar actief is, zijn er steeds meer bedrijven die positieve geluiden horen over hoe wij klanten ontzorgen. Veel mensen uit mijn netwerk, benaderen mij om meer te weten te komen over onze diensten.” Vorig jaar heeft ENJOB zich daarom kunnen uitbreiden door, na in Venlo te zijn gestart, ook in Tegelen en in Venray kantoren te openen. De ambitie is deze groei door te zetten in 2016 en de jaren erna.

uitzendbranche

Leuke acties

rondom Venloop

ENJOB Personeelsdiensten wilt het vijfjarig bestaan graag vieren en heeft daarom diverse leuke acties op touw gezet. Op 21 maart 2016 is het exact vijf jaar na oprichting en het weekend voorafgaand is de Venloop. Reden voor ENJOB om de acties te koppelen aan de Venloop. Het betreft een tweetal acties, één voor de deelnemers en één voor de toeschouwers. Hierbij zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een fiets ter waarde van 500 euro en een cadeaubonnen pakket ter waarde van

500 euro.

Kijk voor meer informatie op

www.enjob.nl/venloop

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by