Digitale Opsporing, aangenaam!

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2016

“Bij ons meldt zich een werkgever, van wie een medewerker zich met rugklachten ziek heeft gemeld. Hij kon, naar eigen zeggen, niet meer langer dan een half uur zittend werk verrichten vanwege deze klachten. Therapie en dergelijke leverden niet het gewenste resultaat. Inmiddels zat hij om deze reden al 6 maanden thuis.

Kent u ons al?

Digitale Opsporing, aangenaam!

De werkgever twijfelt op een bepaald moment aan het waarheidsgehalte van zijn ziekte. Ook vanwege berichten die hem via collega’s ter ore komen. De werkgever schakelt hierop Digitale Opsporing in. Deze starten een internet onderzoek in (semi-)openbare bronnen. Het vermoeden van de werkgever wordt bevestigd: onderzoekers vinden veel informatie over activiteiten die gezien zijn ziektebeeld niet mogelijk zouden moeten zijn, inclusief foto’s van de werknemer bij het volledig renoveren van de vakantiewoning van zijn dochter aan de Belgische kust. Met de rapportage van onze onderzoekers in het dossier wordt de ontslagprocedure van de werknemer opgestart. Het dossier is grondig en volgens de Nederlandse wetgeving opgebouwd. De kosten van het onderzoek worden bovendien op de werknemer verhaald…”

Erkend bureau

Digitale Opsporing BV is een door het ministerie van Veiligheid en Justitie erkend particulier recherchebureau, werkzaam onder nummer POB 1182. Wij werken volgens de privacy gedragscodes en onze onderzoekers beschikken over de benodigde vergunningen en certificeringen. Tevens worden zij geregeld getoetst op hun kennisniveau en integriteit. Digitale Opsporing is een landelijk opererend, gerespecteerd bedrijf met klanten in onder andere de bancaire wereld en diverse ministeries.

Vakspecialisten

Digitale Opsporing levert een totaalpakket aan diensten, inzetbaar bij informatiebeveiligingsvraagstukken. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verrichten van particulier (fraude)onderzoek en internetrecherche-onderzoek. Daarnaast biedt Digitale Opsporing trainingen op gebied van internet rechercheren voor vakspecialisten. Digitale Opsporing BV heeft de beschikking over medewerkers met achtergronden in IT security en opsporingsinstanties, waaronder ook ervaring bij de afdeling Digitale expertise van Politie Nederland.

Bij Digitale Opsporing kunt u terecht voor:

• Fraude onderzoek op mobile devices

• Internetonderzoek in openbare bronnen

• Debiteurenonderzoek

• Personeelsscreenings

• Fraudedetectie in ziekteverzuim

• Opleidingen in Internet Rechercheren, Internet Screening en Security Awareness

• IT security audits (phishing audits, pen-tests, etc)

Graag laten wij u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Voel u vrij contact met ons op te nemen. Een intake gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos!

Spoorstraat 5 - 5975 RK Sevenum

085-4891250 - loket@digitaleopsporing.nl

www.digitaleopsporing.nl

beveiliging

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by