Ondernemers Vakdagen 2016: Deel je passie!

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2016

Na het succes van de jubileumeditie in 2015 met een record aantal deelnemers aan Ondernemers Vakdagen in Evenementenhal Venray, is de beursorganisatie volop bezig met de voorbereiding op de zesde editie op 4, 5 en 6 oktober.

Ondernemers Vakdagen 2016: Deel je passie!

Thema: Deel je passie!

Het thema voor de editie in 2016 is 'Deel je passie!'. Dit is gekozen naar aanleiding van de vorige editie in 2015. "Wij vroegen tijdens de beurs en nadien aan exposanten en andere ondernemers welk woord het beste bij hen past. 'Passie', hoorden wij vaak. En daarom is dat het thema van deze editie. Wij nodigen zoveel mogelijk ondernemers uit om deze passie met ons en alle bezoekers te delen", zegt Key Accountmanager Robert Hoelen namens Evenementenhal Venray.

Ondernemers Vakdagen wordt voor het zesde jaar op rij gehouden. Dé business-to-business netwerkbeurs voor Limburg en Oost-Brabant verwacht ook dit jaar tussen de 125 en 150 exposanten en kan rekenen op bijna 5.000 bezoekers uit het MKB.

Voortborduren op 2015

Het succes van de beurs in 2015 was mede te danken aan de '2.0 opzet', met een nieuwe indeling van beursvloer, open wijze van het positioneren van de stands, andere openingstijden en een fantastische programmering van side events met sprekers van topniveau. "We hebben deze opzet dan ook meegenomen naar 2016", vertelt Hoelen. "Uiteraard met een nieuwe invulling op sprekersgebied. En we hebben dit jaar iedere dag dezelfde openingstijden (16:00-21:00 uur), waar dat vorig jaar nog anders was. We zijn er vorig jaar in geslaagd om het evenement dynamischer, gevarieerder en concreter te maken. Het zakendoen wordt nu nog meer gestimuleerd. Er zijn meerdere doelgerichte netwerksessies tijdens de beurs, zoals bijvoorbeeld 'Meet en Match Speeddating' op de woensdagmiddag. We koppelen dan iedere exposant aan 20 andere exposanten en realiseren speeddates van steeds 5 minuten. Dat betekent 100 minuten vol aan de bak, maar wel een lading waardevolle nieuwe contacten. De organisatie van dit side event is in handen van één van onze trouwe partners: businessclub BS Morgen."

Partners

Ook MKB-Limburg is wederom partner. Het Jaarsymposium van de afdeling Noord-Limburg zal ook dit jaar als opening van de beurs gelden. Twee topsprekers uit het bedrijfsleven geven hun visie en de vertaling hiervan naar het MKB. Onder andere 'trendwatcher en futurist' Richard van Hooijdonk, één van de meest geboekte sprekers van het moment in ons land, verschijnt op de bühne. Zakenmagazine Noord-Limburg Business is één van de mediapartners en ook weer op Ondernemers Vakdagen aanwezig.

Evenementenhal app

De afgelopen periode is Evenementenhal druk bezig geweest met het optimaliseren van haar eigen app. Deze is zowel voor exposanten als bezoekers (kosteloos) beschikbaar. "De app vergemakkelijkt de follow up en resultaatmeting van de beurs voor de exposanten", aldus Hoelen. "Ze kunnen hiermee iedere bezoeker scannen, ontvangen direct hun gegevens en kunnen er eenvoudig opvolgacties aan koppelen. De app heeft inmiddels ook een module waarbij exposanten tijdens de beurs kunnen zien wie van de bezoekers met hen in contact wil komen. Ook hiermee streven we het genereren van gerichte business na." n

Alle informatie, aanmelden als exposant of bezoeker, via evenementenhal.nl/ondernemersvakdagen.

beurs

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by