Business Ontmoet Business: Lunchen in Baarlo

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2016

BOB Noord-Limburg Business maakt

deel uit van Noord-Limburg Business; een

on/offline platform voor ondernemers

uit de regio Noord-Limburg.

www.noordlimburgbusiness.nl

Alle foto's en filmpjes van de BOB-Borrels zijn te bekijken op bob.noordlimburgbusiness.nl. Gebruikt u een smartphone om de site te bekijken, dan krijgt u bij het bezoeken van de website direct de melding met de vraag of u van de mobiele website gebruik wilt maken.

Business Ontmoet Business

Geslaagde Business Ontmoet Business Lunch in Baarlo

Op dinsdag 14 juni vond bij Château De Raay in Baarlo een Business een Business Ontmoet Business (BOB) Lunch plaats. Thema van deze lunch: cybercrime.

Na het welkomstwoord en een korte voorstelronde onder de deelnemers mochten de aanwezigen eerst genieten van een heerlijke lunch. Daarna nam Jeffrey Menick van EyeXS het woord. Hij vertelde meer over de verschillende varianten van cybercrime. Kwetsbare punten binnen een bedrijf zijn onder andere laptops, usb-sticks en mobile devices die met internet zijn verbonden. Steeds meer computers worden wereldwijd geïnfecteerd met malware. Een voorbeeld hiervan is Ransomware, software waarmee cybercriminelen op afstand computerbestanden onbruikbaar maken en dit pas ongedaan maken na het betalen van losgeld. Ook identiteitsfraude en hacking komen steeds vaker voor. Nederland is extra kwetsbaar omdat 94% van het oppervlak internetdekking heeft en de welvaart hoog genoeg is om devices te kopen. Van de ruim 228 miljoen aanvallen die alleen al Kaspersky in het eerste kwartaal van 2016 analyseerde, bleek 25% van deze aanvallen via Nederlandse IP-adressen afkomstig te zijn. Met name websites zonder beveiliging, die weinig updates ondergaan en met plug-ins zoals Flash of Java werken zijn een makkelijke prooi.

De aanwezigen waren ruim in de gelegenheid om vragen te stellen.

Noord-Limburg Business kijkt terug op een zeer geslaagde bijeenkomst en dankt Château De Raay, EyeXS en de aanwezigen van harte!

Bijdragen aan BOB

Heeft u een sfeervolle locatie die als decor voor een Business Ontmoet Business-bijeenkomst kan dienen, of bent u een gastspreker met een interessant onderwerp waar de ondernemers in Noord-Limburg beslist van zouden moeten weten? Wij zijn nog op zoek naar locaties en sprekers. Ook kunnen we altijd leuke goodies gebruiken om de deelnemers cadeau te doen.

Aanmelden

Business Ontmoet Business-leden van Noord-Limburg Business mogen zichzelf kosteloos inschrijven via bob.noordlimburgbusiness.nl. Bent u geen lid? Dan kunt u zich voor een lidmaatschap aanmelden via bob-borrel@vanmunstermedia.nl. U betaalt ? 250,- per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief lunch of diner en welkomstdrankje). Bent u nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business aanwezig geweest? Meld uzelf dan aan voor deze lunch om een keer sfeer te komen proeven. Dit kost u eenmalig ? 25,-. Indien u besluit om BOB-lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. 

bobborrel

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by