Evenementenhal Venray: Leisure Business Days

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2016

Niels Mulders nieuwe accountmanager VVV-Venlo

De 28-jarige Niels Mulders is sinds dit seizoen 2016-2017 in dienst als accountmanager van VVV-Venlo. Onder leiding van directeur Marco Bogers en met als directe collegae Edwin van Berge Henegouwen en Robert Pinior vormt hij het commerciële team van de Venlose profclub. "Ook voor niet-voetballiefhebbers is VVV-Venlo een fijne club."

"Mijn partner Anne Bongers, die als office manager werkzaam is bij businesspartner Auto Arena, nam mij vaker mee. Niet alleen naar de wedstrijden, maar ook naar de bijeenkomsten van het VVV-Venlo Netwerk. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij Media Groep Limburg gewerkt en ik merkte dat ik bij het netwerk met veel potentiële business in aanraking kwam.

Toen ik hoorde dat de club op zoek was naar een uitbreiding van het commerciële team heb ik enthousiast gereageerd. Voor sommigen in mijn omgeving was dit iets verrassends: ik sta namelijk te boek als een hockeyer. Ik beoefen die sport vanaf mijn zevende en sinds meer dan een jaar ben ik ook bestuurslid van de Venlose Hockey Club. Maar dat is geen nadeel, integendeel: dat een 'buitenstaander' als ik zo enthousiast kan worden over alles rondom de wedstrijden en dan met name de businessclub en haar activiteiten, is een mooi teken!

Het netwerk van VVV-Venlo is een van de grootste netwerkclubs van deze provincie en de leden geven aan dat ze, naast de wedstrijden, ook de andere contactmomenten waarderen. Aan mij en de rest van het team om dat verder uit te bouwen. We willen de bestaande leden een nóg beter platform bieden en tegelijkertijd potentiële nieuwe leden overtuigen van ons krachtige netwerk.

Een van mijn speerpunten is de Young Business Club van VVV-Venlo. Ik ben, samen met de bestuursleden van deze speciale jongeren-netwerkclub, hard aan het werk om dit relatief nieuwe concept verder uit te bouwen. Dan is mijn leeftijd natuurlijk een voordeel: ik spreek hun taal en weet waar zij als ondernemende mensen naar op zoek zijn. De Young Business Club is een verbindende schakel tussen young professionals uit de regio, waarvoor speciale op maat gemaakte events worden georganiseerd.

Dat maatwerk is niet alleen een speerpunt voor de YBC, maar ook voor alle huidige en toekomstige leden van ons netwerk. Dit maatwerk is ontstaan uit de diversiteit van ons netwerk, met allemaal verschillende behoeftes op het gebied van netwerkactiviteiten.

Daarnaast ben ik betrokken bij het project VVVideo Wall (zie kader) en zijn we met het complete team druk bezig om ook onze bestaande organisatie weer een stap verder te brengen. En zelfs een hockeyer als ik kan gepassioneerd juichen bij een overwinning. Mijn hoop is dat ik dat nog maar vaak mag doen dit seizoen!" n

VVV-Venlo

VVVIDEO WALLS

VVV-Venlo is druk bezig met de realisatie van twee VVVideo Walls: deze enorme LED-schermen vervangen de huidige scoreborden en laten niet alleen de stand/tijdwaarneming zien, maar hebben een uitgebreid scala aan extra informatie. Daar zitten ook sponsormogelijkheden bij. Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld

de tussenstanden, de wissels en het aantal hoekschoppen sponsoren. De mogelijkheden zijn beschikbaar voor elk budget. Interesse in deze of andere sponsormogelijkheden?

Neem contact op met Niels Mulders via nmulders@vvv-venlo.nl of 077-351 58 06

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by