Theaterhotel Venlo: Nieuw viersterrenhotel op toplocatie in binnenstad Venlo

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2016

Nieuw viersterrenhotel op toplocatie in

binnenstad Venlo

Venlo en de regio Noord-Limburg heeft veel te bieden voor zowel de zakelijke als de leisure gast. Reden des te meer voor de jonge Venlose ondernemer Gijs Hendrikx (30) om medio januari aan de Markt in Venlo een nieuw hotel te openen. De overeenkomst tussen de eigenaar van het pand en Hendrikx is inmiddels getekend en de plannen en voorbereidingen zijn al volop in ontwikkeling.

Sfeer en comfort

Naar verwachting opent het hotel haar deuren op 1 januari 2017. Gasten kunnen dan overnachten in een hotel dat voldoet aan de eisen van een vier sterren classificatie. Er zullen in totaal 42 kamers in verschillende klassen (comfort, superior en suite) worden gerealiseerd. Daarbij kunnen de gasten rekenen op sfeer en comfort; dit zijn belangrijke kernbegrippen in de totstandkoming van het hotel.

Beleving

Met het plan om op deze toplocatie een hotel te beginnen, wil Hendrikx inspringen op de toenemende behoefte van zowel zakelijke als toeristische gasten om te kunnen overnachten middenin het centrum van Venlo. Ook past het bij de vernieuwingen en ontwikkelingen die de binnenstad in de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. "Venlo en de regio Noord-Limburg heeft veel te bieden, van winkelen, eten en uitgaan tot talrijke zakelijke evenementen, musea en natuur. Ik kijk ernaar uit om met het hotel iets toe te voegen aan de beleving van Venlo." Daarnaast is de samenwerking met De Maaspoort Theater & Events een belangrijke factor in het ondernemingsplan. Met de eerder gerealiseerde doorgang vanuit Hotelbar de Miste naar De Maaspoort is al ingespeeld op de toekomstige samenwerking met het theater.

Op korte termijn zal er meer bekend worden over de openingsdatum van het hotel en de heropening van Hotelbar de Miste.

www.theaterhotelvenlo.nl, info@theaterhotelvenlo.nl.

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by