Logistic Force Venlo maakt ambitieuze groei waar

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2016

Logistic Force Venlo maakt ambitieuze groei waar

Logistic Force is een landelijk opererende dienstverlener in flexibele arbeid, die werk biedt aan gemiddeld 1500 tot 1700 medewerkers in de transport en logistiek. Logistic Force is gespecialiseerd in het uitzenden en opleiden van personeel in de sector transport en logistiek en investeert in werving, selectie én begeleiding van potentiële werknemers.

Geheel Limburg veroverd

Met reeds 14 vestigingen in Nederland, is de nieuw te openen vestiging in Weert de meest zuidelijke vestiging van het land. Vestiging Venlo werd in 2014 geopend en groeit in sneltreinvaart, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Sterker nog, om aan de hoge standaarden te voldoen, heeft eigenaar Bart Derkx ervoor gekozen om de ambitieuze groeiplannen waar te maken. "In 2014 hebben wij ons als doel gesteld binnen enkele jaren heel Limburg te kunnen bedienen. En vanaf oktober 2016 is het zover", aldus Bart Derkx.

Vanaf oktober 2016 opent Logistic Force Venlo een nieuwe vestiging in Weert. Vanuit deze vestiging zal met name Midden-en Zuid-Limburg worden bediend. Door deze uitbreiding speelt Logistic Force in op de toenemende vraag naar gekwalificeerd personeel in de sectoren transport en logistiek in heel Limburg.

Sterk product, brede mix

Logistic Force biedt een totaaloplossing in de breedste zin van het woord. De organisatie biedt een brede mix van flexibele arbeid, maar verzorgt met haar eigen Logistic Force Academy ook diverse opleidingen gerelateerd aan de transport en logistiek. ADR, Hef- en reachtruck, Code 95, VCA, Bedrijfshulpverlening en rijopleidingen C en CE zijn diverse opleidingen waarmee Logistic Force zowel haar eigen medewerkers opleidt en bijschoolt als medewerkers van relaties. Buiten Logistic Force Academy heeft Logistic Force een eigen Payroll en Recruitment afdeling. Door deze ontwikkeling is Logistic Force uitgegroeid tot een totaalaanbieder van een breed pakket HR-oplossingen.

De unieke kracht

van Logistic Force

Bart Derkx: "Wij willen richting geven aan de toenemende behoefte aan flexibiliteit en ontwikkeling van medewerkers om ook in de toekomst de sector van voldoende gemotiveerde medewerkers te kunnen voorzien. Vanuit de overtuiging "Delen is vermenigvuldigen" voegen wij waarde toe aan onze medewerkers, klanten en aan de maatschappij als geheel." n

transport en logistiek

QuickScan

Het probleem van de markt:

Ook transport en logistiek verandert en vaste dienstverbanden maken plaats voor flexibele arbeidskrachten. Die flexibele schil moet meeademen met de conjunctuur. Onveranderd blijft echter de vraag naar goede medewerkers, die waarde toevoegen aan een bedrijf. Kwaliteit is gevraagd.

Onze visie:

Als dienstverlener in flexibele arbeid moet je werkgevers en werknemers bij elkaar brengen. Het streven moet zijn om voor iedere medewerker de perfecte match te vinden met het bedrijf en werk dat bij hem past. Dan is de klant spekkoper.

Uw oplossing:

Op grond van onze sterke interne organisatie en brede kennis van de branche zijn wij voor onze klanten de allrounder die in staat is de juiste man op de juiste plek optimaal te laten renderen en waarde te laten toevoegen aan hun organisatie. Voor alle functies binnen de branches Transport en Logistiek, van lbo-mbo tot hbo+, van heftruckchauffeur tot orderpicker, van vrachtwagenchauffeur tot transportplanner, alleen kwaliteit telt.

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by