De Stelling

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2016

In de regio Noord-Limburg is de sector transport en logistiek een belangrijke economische pijler. Reden te meer om aandacht te besteden aan deze sector middels een stelling:

Met het negen maal winnen van de logistieke hotspot verkiezing sinds 2006 zit het met de faciliteiten voor de sector Transport & Logistiek in de Regio Venlo-Venray wel goed.

Inge van Els,

Talent development manager

bij VIA Academy

Om deze nummer één positie te behouden is het van belang om te blijven investeren in de ontwikkeling van mensen. Werknemers die goed op hun plek zitten dragen bij aan het succes van deze regio. Door het bieden van ontwikkelmogelijkheden stimuleer je werknemers en vergroten zij hun kennis en vaardigheden. Dit kan door trainingen, opleidingen en (interne) coaching. Maar ook door het leren van branche experts en op die manier inzicht te krijgen in best practices.

VIA Academy faciliteert in bovenstaande. De afgelopen twee jaar hebben wij het opleidingsprogramma 'Your Career in Control' uitgerold. Een ontwikkelprogramma gericht op young potentials in de logistiek en supply chain sector. Aan het einde van 2016 gaan wij van start met Boost. Een nieuw opleidingsprogramma gericht op 45-plussers; een zeer waardevolle doelgroep binnen deze sector.

VIA is trots om in deze regio werkzaam te zijn en bij te dragen aan de ontwikkeling van logistieke organisaties.

De Stelling

Transport en logistiek

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by